Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’de İbrahim Çelikkol out, Engin Öztürk in!

Doğduğun Ev Kaderindir’de İbrahim Çelikkol out, Engin Öztürk in!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çarşamba akşamları kemik bir izleyici grubu olduğunu gözlemliyoruz. Dizinin hayranları yapıma büyük ilgi gösteriyor. Hikayenin yeniliklerle dolu olmasının aynı sıra bir de Zeynep karakterinin üstlendiği yeni misyon çok önemli.

Kadın hakları konusunda tavizsiz bir tutum sergileyen Zeynep, sosyal medyada yorum bırakan birçok dizi hayranının da talepleri doğrultusunda yolundan dönmüyor ve güçlü bir duruş sergiliyor. İşte son bölümlere yansıyan, Zeynep’in güçlü kadın duruşu olarak ifade edebileceğimiz tavırları izleyicileri diziye daha da bağladı.

İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi karakterinin Zeynep’i hayat arkadaşı değil de sözünü dinleyen ve ne yapmasını gerektiği konusunda verdiği komutlara uyan birisi yapma hayali de suya düştü. Zeynep, kendi benliğini ve gücünü ortaya koyarak eşine resti çekti. Eve kapatılması ise bardağın son damlasıydı ve kabından fışkıran Zeynep, Mehdi’ye boşanma davası açtı.Sonunda mahkemede çift boşandı.

Şimdi özgür bir Zeynep var… Hukuk bürosu sahibi anlayışlı ve karşındakine saygılı Barış karakteri ile Zeynep arasında bir yakınlaşma başlıyor… İşte bu noktada da Doğduğun Ev Kaderindir dizisi hayranları için Engin Öztürk, daha çok öne çıktı

Sosyal medya yorumlarında da ünlü oyuncunun hayranlardan büyük ilgi gördüğü ve Demet Özdemir ile birlikte selfi çekerek paylaşmasını istediklerine şahit oluyoruz.

Engin Öztürk’ün bugün yayınladığı fotoğrafının altında bu isteklerle ilgili mesajları görebilirsiniz.

Doğduğun Ev Kaderindir'de İbrahim Çelikkol out, Engin Öztürk in! 8

Birçok dizi hayranı hatırlayacaktır, daha önce İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’den selfi beklenmesi durumu vardı.

İşte bu beklenti artık Engin Öztürk ile Demet Özdemir ikilisine kaymış durumda.

Bakalım iki ünlü isim hayranlarının isteğini gerçekleştirip de hesaplarından selfi paylaşacak mı?

Doğduğun Ev Kaderindir'de İbrahim Çelikkol out, Engin Öztürk in! 9