Ana sayfa Dizi Haberleri Maria ile Mustafa dizisinde büyüyü bozacak değişiklik!

Maria ile Mustafa dizisinde büyüyü bozacak değişiklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Maria ile Mustafa dizisi, pazar akşamları farklı bir renk ortaya koydu. Ürgüp’te çekimleri yapılan dizisinin yönetmeni Faruk Teber idi…

Dizi öncesinde iddialı sözler söyleyen ve dizinin çok kaliteli bir yapım olduğunu, çok beğenileceğini ifade eden Faruk Teber, kurduğu dünya ile izleyicileri ikna etmeyi başardı. Jessica May, Hilmi Cem İntepe ve Tamer Levent’in başrollerinde yer aldığı dizinin çekimleri, bölgenin güzellikleri büyük dikkat çekti.

Faruk Teber’in yarattığı bu dünyanın bozulabilecek olması ise izleyicilerin derinden kaygılandırıyor. Bunun nedeni ise Teber’in genel yönetmen olarak kalıp, asıl yönetmenliğin bir başkasına verilecek olması…

NTC Medya, dizinin yönetmenliği için uygun bir isim arayışı içine girdi. Bu konuda Bahadır İnce ile görüşmelerin yapıldığı belirtiliyor. Faruk Teber ise ayrılmayacak ve genel yönetmen olarak işin başında duracak.

Maria ile Mustafa dizisinde büyüyü bozacak değişiklik! 7

Ancak dizinin hayranları bu gelişmenin pek de hayırlı olmadığı düşüncesinde… Faruk Teber’in yarattığı dünyanın bozulmasından korkan Maria ile Mustafa hayranları, bu gelişmeden pek de memnun olmadı.

Dizinin 3. bölümü pazar akşamı yayınlanacak. İşte 3. bölümden 2. fragman: