Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen ve Kefaret dizileri açıkta kaldı! Fox TV yoksa hata mı yaptı?

Öğretmen ve Kefaret dizileri açıkta kaldı! Fox TV yoksa hata mı yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – . İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ve Şerif Erol’un başrollerinde yer aldığı Öğretmen dizisi yeni sezona etkili bir şekilde hazırlanıyor. Yeni bölümler yakında izleyicilerle buluşacak. İlk sezon 4 bölüm yayınlandı. Çarşamba akşamları için de iyi bir alternatif olmuştu.

Ancak çarşamba akşamları Sen Çal Kapımı zirveye oynuyor ve yerini değiştirmek zor olacaktır. Yani Öğretmen dizisinin günü değişecek. Fox TV’nin şu anda 7 gün için 7 dizisi zaten var. Öğretmen’in hangi gün yayınlanacağı büyük önem taşıyor.

Fox TV’de haftanın tüm günleri için yayınlanan dizileri aşağıda sıraladık. Salı günleri Baraj dizisi için büyük sıkıntı, çünkü reytingleri düşük. Her ne kadar 5. bölüm reytinglerde yükselme işaretleri gelse de dizinin durumu kritik.

Diğer dizilerin ise durumları sağlam görünüyor… Fox TV’nin bir de Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat’ın başrolünde yer aldığı Kefaret dizisini hazırladığını da hatırlatalım. Kanalın diziler konusunda önümüzdeki dönemde vermesi gereken zor kararlar olabilir.

Pazartesi:Yasak Elma
Salı: Baraj
Çarşamba: Sen Çal Kapımı
Perşembe: Mucize Doktor
Cuma: Bay Yanlış
Cumartesi: Zümrüdüanka
Pazar: Savaşçı

Dizilerin prime-time’dan başka bir saat diliminde yayınlanması durumunda reklam gelirlerinin düşük olduğu ve maliyetleri kurtaramadığı gerçeği de var. Sonuç olarak Fox TV, Öğretmen ve Kefaret dizileri için mevcut yayındaki 2 dizisinden vazgeçecek mi?

Tabii bir de hazırlıkları süren Kimsesizler dizisi var ki, işler daha da karışacak.

Ya da nasıl bir planlama ile yeni dizilerine yer açacak merakla bekleniyor… Fox TV, fazla sayıda dizi hazırlayarak acaba hata mı yaptı? Yoksa başka bir plan mı var? Bekleyip göreceğiz.