Ana sayfa Dizi Fragmanları Maria ile Mustafa dizisinde gizemli kişi büyük açmaza sebep oldu

Maria ile Mustafa dizisinde gizemli kişi büyük açmaza sebep oldu

tarafından ker_def

Pazar akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşmakta olan Maria ile Mustafa dizisinde reytingler dışında işler yolunda. Hikaye iyi bir noktada ilerliyor, izleyiciler de akıcılıktan ve gelişimden memnun görünüyor… atv’nin sevilen dizisi istenilen reytingleri elde edemese de yine de çok kötü bir durumda da değil.

Hilmi Cem İntepe ve Jessica May’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 14. yeni bölümü 6 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak. “Onu tamamen kaybetmekten korkuyorum…” sözleri dikkatleri çekecek. Maria ile Mustafa birbirinden kopacak mı yoksa daha sıkı mı sarılacak? Yeni bölüm fragmanında bu konuda önemli detaylar var.

Mustafa ve Maria’nın düğününde bomba patlamış, en mutlu günleri kana bulanmıştır. Herkesi alt üst edecek bu patlama nelere mal olacaktır? Düğünü kana bulayan Galip, Mustafa’dan kurtulup, Eda’ya kavuşacağını düşünürken Eda’nın intiharıyla darmadağın olur. Galip bu işin içinden sıyrılabilecek midir? Mustafa ve Maria, yaralarını sarmaya çalışırlarken hayatlarına gizemli bir kişi girer. Bu gizemli kişi Candemir ailesini nasıl bir açmaza sürükleyecektir?

Patlamadan etkilenen yalnızca Maria ve Mustafa değildir. Rüzgar ve Nisan’ın ilişkileri de patlamanın ardından alt üst olacaktır. İki âşık yaralarını sarabilecekler midir? Kudret’in gençliğinde yaptığı bir hata tüm Candemir ailesini darmadağın etmek üzeredir. Candemir ailesi, adım adım kendilerine yaklaşmakta olan tehlikeyi bertaraf edebilecekler midir?

İşte 14.bölümden 2. fragman: