Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Selen Uçer’i bekleyen aşk tuzağı! Menajerimi Ara dizisinde gizli plan!

Selen Uçer’i bekleyen aşk tuzağı! Menajerimi Ara dizisinde gizli plan!

tarafından ker_def

‘Menajerimi Ara’nın bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünün konuklarından biri de Selen Uçer oldu. Başarılı oyuncu dizide aşk hayatının onu büyük bir tuzağın içine çektiği hikayeyle seyirci karşısında olacak.

Oyuncuların dünyasını ve menajerlerin mücadelelerini anlatan sevilen dizi ‘Menajerimi Ara’nın 15. bölümünün konukları arasına bir isim daha eklendi. Bugüne kadar birçok ödülün sahibi olan başarılı oyuncu Selen Uçer, ilgi çekecek bir hikayeyle diziye konuk oluyor.

Uçer dizide kariyerinde başarılı adımlarla ilerlerken özel hayatında uzun bir aranın ardından aradığı aşkı bulduğunu sandığı ilişkisinin onun büyük bir tuzağın içine çektiği anlarla karşımızda olacak. Uçer’i farkında olmadığı bu korkunç tuzaktan kurtarmak için menajeri Feris (Canan Ergüder) ve Dicle (Ahsen Eroğlu) gizli planlar yapacak.

Ahsen Eroğlu ve Selen Uçer, sette verdikleri pozla da mutluluklarını ifade etti.

Selen Uçer'i bekleyen aşk tuzağı! Menajerimi Ara dizisinde gizli plan! 7

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun kadrosunda yer aldığı, kusursuz görünen bir dünyanın iç yüzünü gözler önüne seren ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de.