Ana sayfa Dizi Haberleri Maria ile Mustafa dizisinde o fotoğrafın sırrı ortaya çıktı! O gözyaşları sahte değildi!

Maria ile Mustafa dizisinde o fotoğrafın sırrı ortaya çıktı! O gözyaşları sahte değildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan atv’nin sevilen dizisi Maria ile Mustafa’nın çekimleri Kapadokya’da devam ediyor. Dizinin hikayesinde Maria ile Mustafa’ya şimdilik aşk görünmüyor. İki sevgili ayrılık yaşıyor ama bu pek de uzun sürmeyecektir.

Dizinin setinde röportaj veren Jessica May, herkesin merak ettiği o fotoğrafın hikayesini anlattı. Brezilyalı ünlü oyuncunun babasının resminin dizinin bir sahnesinde kullanıldığını biliyor muydunuz?

Ünlü oyuncu, bu konuyla ilgili detayları röportajda anlattı. Jessica May’in öz babası ile küçüklüğünün olduğu fotoğraf dizinin bir sahnesine yansıdı. Yönetmen Faruk Teber’e fotoğrafı gösterip, gerçek babası olduğunu söylediğini ve dizide kullanılmasını rica ettiğini anlatan oyuncu, olumlu yanıt alınca da çok mutlu oldu.

Maria ile Mustafa dizisinde o fotoğrafın sırrı ortaya çıktı! O gözyaşları sahte değildi! 7

Jessica May, “Çok mutlu oldum. Babam da kendini izleyince eridi. Bayıldı, çok mutlu oldu. Herkese gösteriyor” ifadesini kullandı. Babası ile çok yakın olduğunu ve bu yüzden de bu sahnenin kendisi için çok özel olduğunu anlatan güzel oyuncu, “Hocamız sağ olsun çok güzel bir hatıra oldu” diye konuştu.

Babasının çok utangaç olduğunu ve bir projede birlikte rol alamayacaklarını anlatan oyuncu, “Benim için çok özel, onu görmek, o fotoğrafı kullanabilmek” dedi.

Maria karakterinin babasını andığı ve fotoğrafını okşadığı anlar oyuncu için aslında rol yapmadığı, gerçek duygularını yansıttığı anlardı. Videoda röportajı ve o sahneyi bulabilirsiniz.