Ana sayfa Sosyal Medya Jessica May’ın bu kadar zayıf olduğuna kanmayın, nasıl yemek yiyor bilseniz!

Jessica May’ın bu kadar zayıf olduğuna kanmayın, nasıl yemek yiyor bilseniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maria ile Mustafa dizisinde başrolde yer alan Jessica May, atv ekranında pazar akşamları Hilmi Cem İntepe ile birlikte izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizinin hikayesi derinleşse de reytinglerinin çok iyi noktada olmadığı ama atv’nin desteğinin sürdüğünü belirtelim.

Kapadokya’nın muhteşem manzarasında keyfi yerinde olan Jessica May’in yemeklerle de arası iyi. Ama ideal kilosunu da korumayı başaran birisi… Dizi TV programına konuşan oyuncu, “Özellikle Türkiye’de o kadar çeşitli yemek varken, yiyememek mümkün olmuyor” dedi.

Jessica May'ın bu kadar zayıf olduğuna kanmayın, nasıl yemek yiyor bilseniz! 7

Brezilyalı güzel, Türk yemeklerinin çok lezzetli olduğunu, çok hareketli birisi olduğu için de sürekli acıktığını söyledi. Oyuncu, “Ne kadar yersem yiyeyim, bir saat sonra kesinlikle acıkmış oluyorum. O yüzden hep çantamda bir şeyler taşıyorum. Bu sefer de sürekli yiyince metabolizmayı hızlandırmış oluyorum” diye konuştu.

Formda kalmasının sırrının hem genetik hem de çok hareketli olması olabileceğini anlatan Jessica May, kendisinin de tam olarak bunun nedenini bilmediğini ifade etti.