Ana sayfa Dizi Haberleri Maria ile Mustafa dizisine atv’den takdir edilecek destek!

Maria ile Mustafa dizisine atv’den takdir edilecek destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Maria ile Mustafa dizisinin hatırı sayılır bir izleyici grubu oluştu. Kapadokya’da çekimlerine devam edilen dizinin hikayesi birçok kişiyi sardı. Ancak reyting sonuçları şu ana kadar iyi gelmedi.

Hilmi Cem İntepe ve Jessica May’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi derinleştikçe izleyici daha da çok heyecanlanıyor. atv’nin de düşük reytinglere rağmen Pazar akşamları diziyi yayınlamaya devam etmesi önemli bir gelişme. Maria ile Mustafa dizisine şans tanıyan atv, reytinglerin yükselmesini umut ediyor.

Dizi için 10bölümlük bir anlaşma yapıldığı şeklinde sosyal medyaya yansıyan bazı iddialar var. Dizi tutturmanın çok zor olduğu bir ortamda yapımlar hakkında ani karar vermek,kanallar açısında başka sorunları da beraberinde geritiriyor. Yeni hazırlanacak bir başka dizinin de tutup tutmayacağı belli değil. Sonuç olarak ekranda devam eden yapımlara daha töleranslı davranmak şart.

atv’de şimdiye kadar hem Hercai hem de Maria ile Mustafa dizilerine sabırlı yaklaşıyor.Bilindiği üzere Hercai de 3. sezona kötü başladı ama reytinglerini geçtiğimiz bölüm artırmayı başardı. Maria ile Mustafa ise bir türlü reyting beklentilerini karşılayamadı.

Bu ortama rağmen atv’nin diziye destek vermesi, izleyiciler açısında önemli fırsat. Şayet dizinin reytingleri yükseliş sergiler ise şansı daha yüksek olacaktır. Bu da izleyicilerin ekran başına geçip, sosyal medyadan da mesajlarla diziyi desteklemesine bağlı.

Maria ile Mustafa 18 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’da 7. yeni bölümü ile yayınlanacak. Yeni bölümde olaylar bitmiyor, aksiyon bol ve izleyicileri heyecanlı sahneler bekliyor. İşte 7. bölüm fragmanı: