Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim’in yerine gelen Gönül Dağı dizisi bir eksikliği giderecek!

Kalk Gidelim’in yerine gelen Gönül Dağı dizisi bir eksikliği giderecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 4 sezondur Cumartesi akşamları yayınladığı Kalk Gidelim dizisini Perşembe gününe çekti… Kendi kitlesi olan Kalk Gidelim, yeni gününde de mutlaka izleyicisini ekran başına toplayacaktır. Ancak Kalk Gidelim’in yerine gelecek olan Gönül Dağı dizisi de çok dikkat çekecek.

TRT1’in Kalk Gidelim gibi oturmuş bir diziyi bile yerinden edecek olan Gönül Dağı isimli yeni dizisinin izleyicileri saran bir hali var. Fragmanlara yansıyan Bozkırın güzellikleri izleyicileri daha şimdiden etkiledi. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisi ile ilgili sosyal medyada da güzel yorumlar görebilirsiniz.

“En sonunda Anadolu insanının sevgisini, saygısını, sevecenliğini anlatan bir diiz çıktı. Şükürler olsun. Reytingi bol olsun” diye yorum bırakan bir izleyici, birçok kişinin düşüncesine tercüman oldu. Gerçekten de Anadolu insanının özelliklerini anlatacak, sıcak ve keyifli bir diziye çok ihtiyaç vardı.

TRT1, bu ihtiyacı iyi gördü ve Gönül Dağı isimli projeye destek verdi. İzleyicilerin gönüllerine iyi gelecek, ruhlarını temizleyecek bir yapım geliyor… Adeta bir terapi gibi. Anadolu’nun güzelliklerini yansıtan, ekran başında izleyicileri keyiflendirecek bir yapım.

Müzikleri, görüntüleri, hikayesi, oyuncuları ile sımsıcak bir Anadolu hikayesine kapılarınızı açmaya hazır olun. Gönül Dağı 17 Ekim Cumartesi saat 20.00’de ilk bölümü ile TRT1’de başlıyor. İşte dizide sıcacık yeni görüntüler.