Ana sayfa Dizi Haberleri Masa üstünde göbek attı! Oğlum dizisinde ağlatan Songül Öden’i, Uysallar dizisinde görmeniz lazım!

Masa üstünde göbek attı! Oğlum dizisinde ağlatan Songül Öden’i, Uysallar dizisinde görmeniz lazım!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yayınlanan ve ağır dram hikayesi ile izleyenleri de hüzne boğan Oğlum dizisinde Songül Öden, yine müthiş bir iş çıkarıyor. Dizi ve sinema filmlerinin yanı sıra rol aldığı tiyatro oyunlarıyla da çok konuşulan başarılı oyuncu Songül Öden, bu günlerde bir de Netflix’te yayınlanan dizisi Uysallar ile gündeme geldi.

Oğlum dizisini izleyenlerin acı içindeki anne rolüyle gözlerini yaşartan Öden, Zeynep karakterine hayat vermekte. Ekrandaki bu dram dizisinde başarılı performansıyla beğeni toplayan oyuncu, aynı anda ise Netflix dizisinde bambaşka bir karakter ile izleyici karşısına çıkıyor.

Masa üstünde göbek attı! Oğlum dizisinde ağlatan Songül Öden'i, Uysallar dizisinde görmeniz lazım! 9

Başrollerini Haluk Bilginer, Erkan Öner Erkan ve Uğur Yücel ile paylaştığı Uysallar dizisinde iki çocuk annesi Nil isimli bir karakteri oynuyor Songül Öden.

Çarşamba ekrana gelen Oğlum dizisinde ise Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın ve Timur Acar ile başrolde yer almakta. Henüz çok küçük yaştaki oğlunun, bir başka küçük çocuğu öldürme şüphesi karşısında kahrolan anne Zeynep’in her hafta ağır dram hayatıyla görüyor izleyici Öden’i…

Masa üstünde göbek attı! Oğlum dizisinde ağlatan Songül Öden'i, Uysallar dizisinde görmeniz lazım! 10

30 Mart’ta yayınlanmaya başlanan ve 8 bölümden oluşan mini dizi Uysallar’da ise bambaşka bir kişiliğe hayat veriyor oyuncu. Her biri bambaşka bir hayat yaşayan, bambaşka hayalleri olan aile üyelerinin, yaptıklarını gizleyerek bir masa etrafında her şey normalmiş gibi süregiden hayatlarını anlatan dizi, izleyiciler tarafından beğeni topladı.

Güncel hayatın içinden eleştirileri ile öne çıkan dizide Songül Öden de yıllarca çocuklarına bakmak için çalışmayan, eve hapis olmuş ve artık hayatında değişikler isteyen, saygı görmek ve bir işe yaradığını göstermek isteyen bir kadına hayat veriyor.

Masa üstünde göbek attı! Oğlum dizisinde ağlatan Songül Öden'i, Uysallar dizisinde görmeniz lazım! 11

İş arayan ancak yaşı nedeniyle iş bulamayan, karşılaştığı bir mekandaki kadına aynı plazadaki bir işyerinde çalıştığı yalanını söyleyerek arkadaş olan ve bambaşka bir sosyal ortama giren Nil, gizli bir hayat yaşamaya başlıyor.

Ailesine hissettirmeden farklı bir hayat süren Nil, annesine gideceğini söyleyip bir iş gezisine dahil oluyor. Geceleri bir bahane ile barda, meyhanede takılan Nil karakteriyle Songül Öden bir sahnede masa üstüne çıkıp göbek de atıyor.

Başarılı oyunculuğu ile aynı anda ekranda Zeynep, Netflix’te Nil olarak izlediğimiz Songül Öden, her iki karakteri de öylesine doğal, sade ve gerçekçi oynuyor ki performansı ile izleyicilerden tam not alıyor. Rolünün hakkının fazlasıyla veren Öden’i Uysallar dizisinde izleyenler de sosyal medyadan övgüler yağdırmaya devam ediyorlar…