Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu hayranları bu işe bayılacak!

Elçin Sangu hayranları bu işe bayılacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kiralık Aşk dizisi ile oyunculuk kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Elçin Sangu, daha sonra Çarpışma dizisiyle ekranlara gelmişti. Sangu, romantik komedi isteyen hayranlarını kırmayarak İyi Günde Kötü Günde dizisinde rol aldı sonrasında. Ancak dizi reytingleri düşük olunca 6. bölümde sona erdi.

Sangu’nun şanssızlığı bu sezonda da devam etti ve Fox TV için çekilen, Med Yapım imzalı Yalancılar ve Mumları dizisi de 5 bölüm sonra ekrana veda etti. Sangu, dizi konusunda üstüste şanssızlıklar yaşarken, hayranları onu tekrar başka dizide göreceği günleri iple çekiyor.

Şu sıralar ise oyuncu, bambaşka bir proje ile anılmakta. Sangu’nun Magnet Quarterly Dergisi için verdiği pozlar, bir galeride sergilenmekte.

Bu özel proje için aynı kadının farklı yüzlerine hayat verdiği House of Magnet çekimi, 30 Mart-9 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Artweeks Akaretler kapsamında Sıraevler No. 55’te sergileniyor.

Ünlü oyuncu, proje için Serdar Bilgili ve Mustafa Nurdoğdu’nun objektifine birbirinden çarpıcı pozlar verdi. Çin felsefesinde, herkesin içinde bir arada olan iki zıt güç ‘Yin ve Yang’dan ilham alan House of Magnet çekimi için objektif karşısına geçti oyuncu ve aynı kadının farklı yüzlerine hayat verdi.

Elçin Sangu hayranları bu işe bayılacak! 9

Elçin Sangu’nun fotoğrafları, House of Magnet’in Akaretler ArtWeeks’teki ilk sergisi “Bir Kadının Farklı Yüzleri”, 30 Mart – 9 Nisan tarihleri arasında sanatseverlerle buluşuyor.

Bugüne kadar aralarında, Kurt Seyit ve Şura, Bir Aşk Hikayesi ve Sevdam Alabora’nın da bulunduğu pek çok yapımda rol alan oyuncunun en çok ses getiren projesi Kiralık Aşk oldu.

Elçin Sangu hayranları bu işe bayılacak! 10

Oyuncu, Barış Arduç ile başrolü paylaştığı ve 2015 yılında Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk’da canlandırdığı ‘Defne’ karakteriyle gönüllerde taht kurdu.

Elçin Sangu hayranları bu işe bayılacak! 11

Kiralık Aşk’ın yurt dışında yayınlanması ile ününü Türkiye dışına da taşıyan Elçin Sangu, şu anda milyonlarca hayranı bulunan ve yurt dışında da projeleri heyecanla beklenen bir isim konumunda.