Ana sayfa TV Programları MasterChef Türkiye hayranlarına bir iyi bir de kötü haber var!

MasterChef Türkiye hayranlarına bir iyi bir de kötü haber var!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef, 2022’de 6. Sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Birbirinden yetenekli aşçı adaylarının kıyasıya yarıştığı programın jüri üyeliklerini Türki şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ile İtalyan şef Danilo Zanna yapıyor.

MasterChef Türkiye’nin yeni sezonda ne zaman başlayacağı merak konusuydu. Sevilen şov programının müjdesini Acun Ilıcalı verdi. Survivor’ın yayınlandığı Dominik’ten bir açıklama yapan Ilıcalı, MasterChef Türkiye’nin temmuz ayında başlayacağını söyledi.

Yalnız müjdeli haberle birlikte jüri üyelerinden Mehmet Şef’in yeni sezonda olmayacağı haberi de sosyal medyaya bomba gibi düştü. Geçen yıl Somer Sivrioğlu’nun dolar üzerinden maaş aldığını öğrenen Mehmet Yalçınkaya’nın Acun Ilıcalı’ya rest çektiği haberi gündemi uzunca bir süre meşgul etmişti.

MasterChef Türkiye hayranlarına bir iyi bir de kötü haber var! 7

Yeni sezonla birlikte Gazeteci Arif Hür, MasterChef Türkiye’nin yeni sezonuyla ilgili flaş bir iddia ortaya attı. “Mehmet Şef geçen yıl yaşananları unutmamış olacak ki MasterChef Türkiye’deki jüri üyeliğini iddialara göre bırakıyor” açıklamasında bulunan Hür, ünlü şefin 6. Sezonda programın jüri üyeleri arasında olmayacağını belirtti.

Ayrıca geçtiğimiz yıl MYK Gastro Arena adında gastronomi platformu kuran Mehmet Yalçınkaya’nın bu platforma daha çok vakit ayırmak istediğinin de konuşulduğunu ifade eden gazeteci “Acun Ilıcalı’nın, Mehmet Yalçınkaya’yı yarışmada jüri üyeliğine devam etmesi konusunda ikna edip edemeyeceğini hep beraber göreceğiz.” dedi.