Ana sayfa Güncel Haberler MasterChef Türkiye’de yapılan büyük hata neye sebep oldu?

MasterChef Türkiye’de yapılan büyük hata neye sebep oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam 46. bölümüyle  ekranlara geldi. Mavi ve kırmızı takımın ikinci kez dokunulmazlık mücadelesi verdiği gecede heyecan doruktaydı.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna’nın jüri koltuğunda oturduğu yarışmada; takım oyununun konsepti; İspanyol Yemekleri oldu. Yedi çeşit yemeğin yapılacağı dokunulmazlık oyununda kaptanlar, yemeklere göre takımlarını organize etti ve kıyasıya bir mücadele yaşandı. Ancak takımların yedi çeşit yemeği yapmaya çalıştıkları sırada, mavi takımda büyük bir hata yapıldı. Takımın kaptanı Burcu, Safanur’un yaptığı sucuklu mercimek yemeğini tatmaya gitti. Yemekten bir kaşık alan Burcu, ardından kaşığı tencere sokunca olanlar oldu.

MasterChef Türkiye'de yapılan büyük hata neye sebep oldu? 9

Safanur’ da kendisi de şok olan takım kaptanı Burcu, sürenin de azaldığını görünce diğer istasyonlara yardıma gitti. Durumu şeflerin fark etmesiyle sürenin bitmesine beş dakika kala Mehmet Şef, tezgaha gelip; çift tadım yapılan yemeği aldı.

MasterChef Türkiye'de yapılan büyük hata neye sebep oldu? 10

Bunun sonucunda takımın bir yemeği iptal oldu. Kalan sürede yemeği yetiştiremeyen mavi takım, eksik ürün verdi. Oyun sonunda tadım yapan şefler, kazanan takımı açıkladı. Kırmızı takım, dört yemekte başarılı olarak dokunulmazlık oyununu kazanmayı garantiledi. Toplamda ise kırmızı takım, mavi takımı 5-2 yenmeyi başardı.

MasterChef Türkiye'de yapılan büyük hata neye sebep oldu? 11