Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün ABD’yi fethedecek!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün ABD’yi fethedecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Türkiye’nin en başarılı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün çok yakında ABD’yi fethetmeye hazırlanıyor. İki yıldız oyuncunun başrolünde yer aldığı Cesur ve Güzel dizisi çok yakında ABD’de yayınlanacak.

Halen Yakamoz S-245 dizisiyle Netflix ekranında izleyiciyle buluşan Kıvanç Tatlıtuğ ve Sefirin Kızı’ndan bu yana ekranlarda görünmeyen Tuba Büyüküstün’ün başrolünde yer aldığı Cesur ve Güzel dizisi 2016 yılında Türkiye’de yayınlanmıştı. Dizi altı yıl sonra bu kez ABD’de yayınlanacak.

Eccho Rights’ın dağıtımını üstlendiği Cesur ve Güzel dizizi, 31 Mayıs’ta Telemundo kanalında izleyicinin karşısına çıkacak. Florida merkezli ABD’li kanal, Univision’dan sonra Amerika’da da en geniş içerikli ikinci ispanyolca yayın yapan ikinci televizyon kanalı olarak biliniyor.

Ay Yapım tarafından Star TV için çekilen dizinin senaryosu Ece Yörenç tarafından yazılmıştı. Yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyordu. 32 bölüm olarak yayınlanan dizi Haziran 2017’de ekranlara veda etmişti.

Cesur ve Güzel dizisinin konusu şöyleydi: Cesur Alemdaroğlu, İstanbul’un hemen dışındaki Korludağ kasabasına doğru arabasını sürerken, kafasında babasının çalınan hayatını geri almak üzere kurduğu plan vardır. Birdenbire ağaçların arasından yola, üstünde binicisiyle birlikte kontrolden çıkmış bir at fırlar. Bir tarafı uçurum olan arazide dört nala gitmektedir. Cesur kendi hayatını tehlikeye atarak atı durdurur ve kızı kurtarır.

Cesur ve Sühan böyle tanışır. Cesur çok geçmeden Sühan’ın Tahsin Korludağ’ın kızı olduğunu öğrendiğinde, düşmanının en zayıf ve hassas noktasını ele geçirmeye karar verir. Sühan, hayatına Cesur girene kadar Bülent’le evleneceğinden ve güvenli hayatında mutlu mesut yaşayacağından emindir. Lakin işler tersine döner.

Cesur ve Güzel dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün yanı sıra Tamer Levent, Devrim Yakut, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğulları, Tilbe Saran, Yiğit Özşener gibi isimler yer alıyordu.