Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri MasterChef Türkiye yarışmacıları, O Ses Türkiye jürisine yemek yaptı!

MasterChef Türkiye yarışmacıları, O Ses Türkiye jürisine yemek yaptı!

tarafından ker_def

O Ses Türkiye jüri üyeleri, MasterChef Türkiye yarışmacılarının yemeklerini değerlendirdi.

Televizyon Gazetesi Detay

MasterChef Türkiye yarışmasının 24. bölümü 20 Kasım Salı akşamı tv8 ekranında izleyicilerle buluştu. Programın ilk bölümünde O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyeleri için yemek ziyafeti hazırlandı.

MasterChef Türkiye yarışmacılarının en iyileri zor bir Fransız menüsü hazırladılar.

2,5 saat süren yemek yapma sürecinin ardından yarışmacılar hazırladıkları 4 çeşit yemek ile O Ses Türkiye jüri üyelerinin karşısına çıktı.

Acun Ilıcalı’nın yanı sıra jüri üyeleri Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Murat Boz ve Hadise ve O Ses Türkiye’nin arka plandaki bazı ekip üyeleri masada yer aldı.

Sohbet sırasında Beyazıt Öztürk’ün evde yemek yapmayı çok sevdiği ortaya çıktı. Öztürk, “Aşçılık belgem var” deyince herkesi bir hayli şaşırttı. Beyaz’ın ayrıca televizyondaki yemek programlarını da saatlerce seyrettiği ortaya çıktı.

Hadise ise mutfak konusunda pek de maharetli değil. Yumurtayı çok iyi yaptığını, çayı iyi yapabildiğini anlatan Hadise, yemek yapma konusunda değil de dekorasyon konusunda iddialı olduğunu anlattı.

Murat Boz ise yemek yapma ile alakasının olmadığını belirtti.

Acun Ilıcalı, dünyanın farklı yerlerindeki gezilerinde iyi yemekler yemeye çalıştığını ve tatlı konusunun asıl uzmanlık alanı olduğunu söyledi.

MAVİ TAKIMIN SUNUMU

Acun ve Hadise, yemek yarışmasındaki gibi eleştirilerde bulundu ve tuzu fazla bulduklarını söylediler.

Ilıcalı, “Bu eti yemek için o restorana gitmem” diyerek ciddi bir eleştiride bulundu. Acun Ilıcalı daha sonra Mavi takım için genel olarak yemeklerin iyi olduğunu belirterek moral verdi, ama çıta olarak daha yukarıları hayal ettiğini sözlerine ekledi. Acun, en çok da sunumu çok beğendiğini ifade etti.

MasterChef Türkiye yarışmacıları, O Ses Türkiye jürisine yemek yaptı! 7

KIRMIZI TAKIMIN SUNUMU

Aynı yemekleri Kırmızı takım da sundu. Acun Ilıcalı, yarışmacıya “Çorbayı terleterek mi yaptın, terletmeyerek mi yaptın?” diye sorunca herkesi şaşırttı. Yarışmacı Mehmet çorbanın sırrını vermek istemeyince Beyaz araya girdi ve “Hadi biz çalışanız bize sırrını verme de patrona vermelisin” diye konuşunca kahkahalar havada ucuştu.

“Biz açız” diyen Beyazıt Öztürk, ekstra et isteyince masada gülüşmeler oldu.

Acun Ilıcalı, iki takımın da üst düzey yemekler yaptığını belirterek yarışmacılara teşekkür etti. Ilıcalı, “Genel seviye çok yukarıda. Bütün resme baktığım zaman ben çok pozitif gördüm, hepinizin eline sağlık” dedi.

Beyazıt Öztürk, programın çok başarılı olduğunu ve kendisinin de izlediğini belirtti. “Gerçekten de heyecan verici” diyen Beyaz, iyi bir restoranda bu yemeği söyleyip kim yapmış diye sorgulamadan yiyebilecek yemekler olduğunu anlattı.

Hadise, her iki tarafın etini de beğenemediğini, sunum konusunda ise bir grubu diğerinden daha iyi olduğunu anlattı. Tatlı konusunda da yine bir grubun önde olduğunu ifade etti.

Seda Sayan, soğan çorbasını hiç sevmediğini ancak bir grubun çorbasını çok sevdiğini ifade etti. Sayan, bir grubun da etini beğendiğini belitti.

Murat Boz, genel olarak güzel iş çıkartıldığını aktardı. Boz, beğendiği ve daha fazla beğendi bir grubun olduğunu da aktardı.

OYLAMA YAPILDI

O Ses Türkiye jüri üyeleri ve arka plandaki çalışanların yer aldığı 11 kişiden oluşan masada Mavi ve Kırmızı grupların yemeklerini değerlendirdikten sonra oylama yapıldı. Herkes oyunu sandığa attı ve kazanan grubun açıklanacağı anda büyük heyecan yaşandı.

MasterChef Türkiye Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu da O Ses Türkiye ekibine yapılan sunumdan çok memnun kaldıklarını ifade ettiler.

KAZANAN MAVİ TAKIM OLDU!

Yapılan oylamanın sonuçları açıklanırken jüri üyeleri eğlenceli sohbetler yaparken, yarışmacılar ise heyecan içinde sonucu bekliyordu.

Sonuçlar açıklandı ve Mavi Takım 7’ye 4 bu yarışı kazandı.

tv8 ekranındaki O Ses Türkiye jüri üyelerinin MasterChef Türkiye yarışması içinde kullanması çok akıllıca bir taktik idi..