Ana sayfa Dizi İzle Masum 29 Nisan Perşembe 403.bölümde neler olacak?

Masum 29 Nisan Perşembe 403.bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında izleyicilerle haftanın her günü buluşmakta olan Masum dizisinin 403.yeni bölümü izleyicilerle 29 Nisan Perşembe akşamı buluşacak. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Vidya nereye kayboldu?

Masum’da bugün Gora Daram’a şehri terk ettiğini belirten bir mektup yazar. Vidya ise annesi ve babası için verilen partide bir anda ortadan kaybolur. Vidya nerede? Daram annesine en büyük cezayı verir ve evden ayrılır. Böyle bir hamleyi beklemeyen Gora ne yapacağını şaşırır. Tüm ailesini de alıp başka bir eve taşınan Daram, Gora ile tüm bağını koparır.

Gora Daram’a bir mektup gönderir ve tüm mal varlığını kendisine bırakıp uzaklara gideceğini söyler. Şarvan babaannesinin yeni bir oyun planladığını düşünse de Daram onu susturur. Endişelenen Daram onu aramaya başlar. Modi ailesi ise Gopi ve Ahem’in evlilik yıl dönümü için sürpriz bir parti hazırlar. Partide Mira Vidya’yı göremeyince endişelenir. Uzun zamandır ortada görünmeyen Vidya nerede?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel