Ana sayfa Dizi Haberleri Masum Değiliz sanki Güllerin Savaşı’ndan çıkmış gibi! İnsanlık Suçu’nda vay babam vay durumu!

Masum Değiliz sanki Güllerin Savaşı’ndan çıkmış gibi! İnsanlık Suçu’nda vay babam vay durumu!

tarafından ker_def

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Kolğlu, Masum Değiliz, İnsanlık Suçu, Fazilet Hanım ve Kızları, Adı Zehra dizileriyle ilgili yorumlarını köşesinde yazdı:

İhanet ve entrikanın dibine vuran gün ne?

‘Masum Değiliz’de Damla Sönmez, yine fakir ailenin azimli, çalışkan ve mutlaka zenginler tarafından haksızlığa uğrayan kızıdır (Bakınız ‘Güller’in Savaşı’na). Hatta Sercan Badur için ev ahalisi “Aynı ‘Güllerin Savaşı’ Cihan, hoşgelmiş” dedi.

Masum Değiliz sanki Güllerin Savaşı'ndan çıkmış gibi! İnsanlık Suçu'nda vay babam vay durumu! 4

Biraz ileride ‘Adı Zehra’ var. Zeynep Çamcı (Zehra), Serkan’ın hastane kayıtlarına ulaşıyor ve Leyla Toker’in kim olduğunu anlıyor. Gerilim yüksek.

Masum Değiliz sanki Güllerin Savaşı'ndan çıkmış gibi! İnsanlık Suçu'nda vay babam vay durumu! 5

‘Fazilet Hanım ve Kızları’ yüksek tonda devam. Fazilet Hanım, Hazım Bey’in tepesine binmişti izlediğim bir karede; ‘Sen kimin kızını boşuyorsun? Söyle bakalım bana.’ Hazım Bey, ‘Senin bebeğinin babasına kavuşmak isteyen kızını boşuyorum.’

Masum Değiliz sanki Güllerin Savaşı'ndan çıkmış gibi! İnsanlık Suçu'nda vay babam vay durumu! 6

Vay babam vay, durum nasıl? Oradan geçiyoruz ‘İnsanlık Suçu’na…

Kızı Suna’ya (Gizem Karaca); ‘Erkek aldatmıyorsa ya parası yoktur, ya iktidarsızdır. Görmezden geleceksin. Bu yalının kirasını kim veriyor?’ diyen bir Cavidan (Funda İlhan) var mesela. Nişanlısı (Suna’nın) Gökdemir ailesinin oğlu Gökhan, (Serkay Tütüncü) sekreteriyle işi bitiriyor. Yani cumartesi akşamı dram, ihanet ve entrika toplaşmış yardırıyor.