Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumiyet dizisinde herkesi şoke edecek yeni gelişme!

Masumiyet dizisinde herkesi şoke edecek yeni gelişme!

tarafından ker_def

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın paylaştığı, büyük bir ilgiyle izlenen Masumiyet”te bu akşam izleyiciyi şoke edecek gelişmeler bekliyor.

Dizinin yeni bölümünde; olay gecesine şahit olduğunu söyleyen İlker’in babası İsmail’in açıklaması merakla bekleniyor. Bu sırrı öğrenmek isteyen Hale ise kendisini gerçeklere götüren büyük bir adım atıyor.

Heyecan dolu bölümde; Ela’nın ifadesini geçersiz kılan heyet raporunun çıkması İlker ve Hale için büyük bir darbe oluyor. Asu’nun eşi Cenk’in, İlker’in şirketteki konumunu doldurmak için yurt dışından gelmesiyle iyice köşeye sıkışan anne oğula bir darbe de Harun’dan geliyor. Hale’nin oyunlarını ortaya çıkarmaya kararlı olan Harun’un iş birliği teklifini Bahar kabul ediyor.

Güç kaybetmeye başlayan Hale acaba olay gecesinin eksik parçalarını nasıl tamamlayacak?

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın üstlendiği “Masumiyet” sürpriz gelişmelerle dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de FOX’ta.