Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in hayatında tutuklu kaldığı 2 Türk dizisi var!

Pınar Deniz’in hayatında tutuklu kaldığı 2 Türk dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Alem dergisine konuşan ünlü oyuncu Pınar Deniz, hayranlarından gelen soruları da yanıtladı. Ünlü oyuncuya ilginç sorular soruldu. Fit vücuduyla bilinen ve formuna da dikkat eden oyuncu, fastfood yiyeceklere olan iştahını da saklamadı.
Aç iken hayalini kurduğu yemek sorulunca oyuncu, “Hamburger, patates ve kurabiye” yanıtını verdi.

En çok kolye ile küpe kullanmayı çok sevdiğini anlatan güzel oyuncu, gözlüğün ise hayatının vazgeçilmez bir aksesuarı olduğunu ifade etti. Afrika’ya gitmeyi çok isteyen oyuncu, Orda Doğu’yu da dolaşmayı ve kültürü görmeyi çok arzu ediyor.

Çok fazla hayal kuran oyuncu, “Hep iyi bir projede olma hayali. Yine hep oyunculukla ilgili hayal kuruyorum. Bir de sivil toplum kuruluşu kurmak istiyorum. O herhalde…

En çok düşen veya sakar olan insana güldüğünü ifade eden oyuncu, samimi olan herkese de güldüğünü söyledi. Günlük yaşamında çok makyaj yapmadığını belirten Pınar Deniz, Fransızca konuşmayı da çok istiyor.

Hayatında değişimi sevdiğini belirten oyuncu, yemek konusunda çok yeteneksiz olmadığını ama zorlandığını söyledi. “Ayne” kelimesini çok kullandığını söyleyen Deniz, çalışmanın, doğanın, çikolotanın, tatlının kendisini pozitif moda soktuğunu belirtti.

Mutfakta en iyi yaptığı şeyin tatılar olduğunu anlatan oyuncu, en çok da Instagram app’ini kullanıyor.

En çok vicdan duygusunu sevdiğini ama bunun başına dert açtığını da anlatan Pınar Deniz, insanların maske ile dolaşmasını ve karşısındakinin bunu anlamadığını zannetmesinden rahatsız oluyor.

“En çok unuttuğunuz şey nedir?” Sorusu üzerine oyuncu şöyle konuştu: “Telefon… Telefon elimdeyken telefonumu arıyorum, halbuki elimde onlar.”

Bazen üşengeç olduğunu, erteleme huyunun bulunduğunu da anlatan oyuncu, dünyayı otostop çekerek dolaşmayı da istiyor.

“Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisi hangisidir?” sorusu soruldu. Oyuncu, Hatırla Sevgili yanıtını verdi. Pınar Deniz, “Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisi midir bilmem ama Hatırla Sevgili’yi çok severdim. İki, üç kez izlemişliğim vardır. Bir de Avrupa Yakası. Avrupa Yakası’na hala izliyorum arkadaşlar” diye konuştu.