Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisinde Hülya Avşar’ı ya çok sevecek ya da nefret edeceksiniz!

Masumiyet dizisinde Hülya Avşar’ı ya çok sevecek ya da nefret edeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ ile birlikte yakında Fox Tv ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Masumiyet dizisinde yer alacak olan Hülya Avşar, iddialı sözler söyledi. 6 yıl sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapan ünlü oyuncu, Deniz Çakır’ın canlandıracağı karakter ile karşı karşıya gelen bir anneye hayat veriyor. İki annenin çocukları yüzünden düşecekleri durumların anlatılacağı hikaye Avşar kızının çok ilgisini çekti.

Gold Film imzalı diziyi kabul etmesinde yapımcı Faruk Turgut’un da rolünün çok fazla olduğunu ve her yapımcı ile çalışamadığını ifade eden Hülya Avşar, Masumiyet dizisinin hikayesini de çok sevdiğini belirtti. Dizide herkesin çok iyi oyunculuklar sergilediğine değinen Avşar, izleyicilerin de çok şaşıracaklarını anlattı. Kadın İsterse isimli Deniz Çakır’ın ilk dizisinde birlikte rol aldıklarını da hatırlatan Avşar, Mehmet Aslantuğ ile de Bir Kadının Anatomisi isimli filmde çok iyi ikili olduklarından bahsetti.

Masumiyet dizisinde Hülya Avşar'ı ya çok sevecek ya da nefret edeceksiniz! 7

Hülya Avşar, dizinin hikayesiyle ilgili de merakları artıracak sözler söyledi. Tam bir bıçak sırtı hikaye olduğunun altını çizen oyuncu, “Annenin evlatlarının yaptıklarından dolayı, yaşanmaması gereken duyguları da yaşamak zorunda olan anneler, vesaire… Bunlar çok hoşuma gitti. Ya sevecekler ya da çok nefret edecekler benden. İkisinden birisi. Çok keyifli, çok severek, isteyerek oynadığım bir hikaye” şeklinde konuştu.

Avşar’ın canlandıracağı karakterin ya çok sevileceği ya da nefret edilecek birisi olması da dikkat çeken bir başka unsur oldu. İşte ünlü oyuncunun açıklamaları: