Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alev Alev dizisinin Çiçek’i Hazar Ergüçlü bile kiralardan dert yanıyor!

Alev Alev dizisinin Çiçek’i Hazar Ergüçlü bile kiralardan dert yanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Birçok ünlü oyuncunun rol aldığı projelerden ve reklamlardan iyi gelirler elde ettiği biliniyor. Ancak kira konusuna gelince hemen herkes aynı sorunu yaşıyor. Zekeriyaköy’de kiralık ev bakan Hazar Ergüçlü, gördüğü fiyatlar karşısında şaşkına döndü. Bahçeli bir villa kiralamak isteyen Ergüçlü’ye gösterilen evlerin aylık kirasının 20 bin TL olması ve oyuncunun da bu duruma isyan etmesi gündeme gelmişti.

Artık Zekeriyaköy’e gitmeyeceğini ifade eden Hazar Ergüçlü, birçok kişi gibi kira ödeme konusunun canını çok sıkan bir durum olduğunu söyledi. Oyuncu, “Kira ödeme fikri çok canımı sıkıyor. Kira durumu can sıkıcı bir şey” diye konuştu.

Yıllık geliri yüksek rakamlar olsa da Hazar Ergüçlü, kira konusunda çok yüksek ücretler veremeyeceğini belirtiyor. Taşınma fikrinde şimdilik vazgeçtiğini ifade eden oyuncu, doğru bir zaman olmayabileceğini de söyledi.

Kameralara konuşan Alev Alev dizisinin Çiçek’i Hazar Ergüçlü, şu sözleriyle dikkat çekti: “Şimdilik öyle bir taşınma planım kalmadı. Bir şeyden vazgeçmedim, biraz daha önümü görmek istiyorum. Başka önceliklerim var, bekliyorum. şu an kesin kararlar almak için çok doğru bir zaman mı, emin değilim. Pek bir şeyden emin olduğum bir dönemde değilim.”