Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinin afişi çıktı! Atv’nin iddialı dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar ve kafa karıştıran mesaj!

Kalp Yarası dizisinin afişi çıktı! Atv’nin iddialı dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar ve kafa karıştıran mesaj!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranları için hazırlanan Süreç Film imzalı Kalp Yarası dizisinin çekimleri kısa süre önce başlamıştı. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel’in yer aldığı dizinin afişi de kısa süre önce ortaya çıktı.

Kanalın sosyal medya hesabından yayınlanan paylaşımda, “Yaz sezonunun en iddialı, en coşku dolu yapımlarından biri olacak Kalp Yarası, genç yıldızlarla usta oyuncuları bir araya getiren güçlü oyuncu kadrosu, Hatay’ın eşsiz mekanları ve çarpıcı öyküsü ile atv ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya gün sayıyor” sözlerine yer verildi.

Antakya’nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının ortasında yaşanan bir aşk öyküsünün anlatıldığı dizide, Ferit ve Ayşe’nin hikayesi etkileyici bir dille anlatılıyor.

Yönetmen-yapımcı Tomris Giritlioğlu’nun Teklif isimli hikayesinden uyarlanan dizide ayrıca Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper da rol alıyor.

Kalp Yarası dizisinin afişi çıktı! Atv'nin iddialı dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar ve kafa karıştıran mesaj! 8

Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban üstlenirken, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad kaleme alıyor.

Diziyle ilgili sosyal medya tanıtımları sürerken,  ilginç bir durum da ortaya çıktı. Tomris Giritlioğlu’nun Twitter hesabından yaptığı bir açıklama büyük dikkat çekti. Giritlioğlu paylaşımında “Kalp Yarası’nı neden konuşmuyorum? Kanal, her geçen gün hikayede bazı değişiklikler yapıyor, bunları takip edemediğim için sessiz kalmayı tercih ettim. Mesela hikayemde Ayşe ilk bölümde ölecek, kanal onu yaşatmak isteyebilir gibisinden örnekler olabilir.” sözlerini kullanarak bazı anlaşmazlıkla yaşandığı izlenimini verdi.

Kanalın orjinal hikayede değişiklikler yapması nedeniyle Giritlioğlu’nun bu durumdan hoşnut olmadığı yansıyor sözlerine. Bakalım ilerleyen günlerde bu tartışmalı durum nasıl sonuçlar doğuracak?

Dizinin afişini ise Gökhan Alkan da paylaştı…

Kalp Yarası dizisinin afişi çıktı! Atv'nin iddialı dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar ve kafa karıştıran mesaj! 9