Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin söylediğine bakılır ise Yasak Elma dizisinin geri dönüşü uzun sürecek!

Eda Ece’nin söylediğine bakılır ise Yasak Elma dizisinin geri dönüşü uzun sürecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisiyle birlikte büyük bir kariyer sıçrama yaşayan Eda Ece, canlandırdığı Yıldız karakteri ile milyonlarca hayranının gönlünde farklı bir yere sahip oldu… Yüksek performansı ve özellikle de doğaçlama sahnelerdeki başarısı ile göz dolduran Eda Ece, hayatının en önemli projesi olarak da Yasak Elma’yı görüyor.

Geçen sezon bitmesi beklenirken, izleyicilerin yoğun isteği ile devam eden Yasak Elma dizisi, beşinci sezonda da çok iyi reytingler alınca projenin altıncı sezonunun çekilmesine karar verildi. Eda Ece de bu gelişmeyi tekrarlayan sözleri ile dizinin hayranlarına gelecek sezon da birlikte olacakları mesajını yolladı.

Disney Plus’ın Türkiye’deki ünlü isimleri bir araya getirdiği tanışma toplantısına katılan isimlerden birisi de Eda Ece oldu. Oyuncu, yakında Disney Plus platformu için de çeşitli projelerde yer almaya başlayacak. Yasak Elma konusunda açıklamalarda bulunan oyuncu, yaz arasının 4 ay kadar süreceğini söylerek şaşırttı.

Haziran ayının 13’ünde sezon finali yapacaklarını anlatan Eda Ece, şöyle konuştu: “Yasak Elma devam ediyor, setteyim. Altıncı sezon var, şu anda sezonu tamamlamaya çalışıyoruz. Haziran’ın 13’ü gibi bitiyor Yasak Elma. Sonra tatilimiz var 4 ay kadar. Yazın da Disney Plus var. Öyle yoğun gidiyor.”

Oyuncu bu sözleri ile birlikte Yasak Elma’nın yaz döneminde 4 ay ara vereceğini ifade etti. Bu da demek oluyor ki dizi altıncı sezona Ekim ayının ortalarında başlayacak. Yani yaz dönemi geçtiğimiz yıllarda 3 ay veya biraz daha az gerçekleşirken, bu yıl ise yaz arası biraz daha uzun sürecek.

Eda Ece’nin tam olarak planlamayı açıklamasa bile tahminen söylediği 4 aylık ara gerçekleşir ise Yasak Elma hayranları altıncı sezonu uzunca bir süre beklemek durumunda kalacak.

Eda Ece yaz dönemi için tatil yapıp yapamayacağını henüz bilmiyor. Çalışma planlamasının belirlenmesini bekleyen oyuncunun Disney Plus için neler yapacağını da hayranları heyecanla bekliyor.

Eda Ece, yeni anlaşma yaptığı Disney Plus’ın kendisine sunacağı proje tekliflerini bekliyor. Henüz nasıl bir projede yer alacağı belli olmasa bile oyuncunun yaz döneminde çalışacağını söylemesi yakında bir projenin daha gelmekte olduğunu gösteriyor.