Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde oynamamışlar, adeta yaşamışlar!

Masumlar Apartmanı dizisinde oynamamışlar, adeta yaşamışlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apratmanı dizisi 15 Eylül Salı akşamı izleyicilerle buluştu. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü çok beğenildi. Sosyal medyada gündemde yer alan dizinin hikayesi gerçek hayat öyküsünden esinlenilerek hazırlandığı için ayrıca önem kazandı…

Çöp ev gerçeğinin de yansıdığı dizinin TRT1 ekranına yeni izleyiciler kazandırdığı da bir gerçek. Birçok kişi yıllar sonra TRT1 açarak diziyi izlediğini belirten yorumlarda bulundu. Masumlar Apartmanı dizisinin 2. bölümünden ilk görüntüler de yayınlandı.

22 Eylül Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümün de çok etkileyici olacağı kesin. Youtube’da fragman büyük ilgi gördü ve trenler arasına katıldı. En son trendlerde 9. sırada olan Masumlar Apartmanı dizisinin 2. bölüm fragmanı, gösterilen yoğun ilgiyi de anlatmaya yetiyordu.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar ikilisinin müthiş performansının yanı sıra, Birkan Sokullu’nun etkileyici mimikleri, Farah Zeynep Abdullah’ın rolünde gayet başarılı olması da önemli bir detaydı…

“Resmen içim parçalandı kızlara, resmen psikoloji bozuk bir anne tarafından yetiştirilip tüm hayatları mahvolmuş” diye yorum bırakan bir izleyicinin yanı sıra, bir başka seyirci ise şu mesajıyla sosyal medyada dikkat çekti: “Oyuncular oynamamış resmen yaşamışlar. Duyguyu fena halde karşı tarafa geçiriyorlar. Sözün özü çok güzel bir dizi, izlemeye fazlasıyla değer.”

İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 2. bölümünden ilk fragman: