Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’yı ateşe verecek kadın ortaya çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova’yı ateşe verecek kadın ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da çekimlerine devam edilmekte olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yeni dönem başlıyor… 3. sezon çok farklı olacak. Verilen mesajlar bu yönde… Hem diziye katılan Nazan Kesal ve Furkan Palalı’nın hikayesinin öne çıkacak olması, hem Hilal Altınbilek’in söylediği gibi cevapları merakla beklenen soruların artık yanıt bulmaya başlayacak olması…

Bir Zamanlar Çukurova 17 Eylül Perşembe akşamı 64. yeni bölümüyle adeta bomba gibi dönüş yapacak. Sevda Çağlayan karakteri ile Nazan Kesal, bomba gibi bir giriş yapıyor. Çukurova’yı ateşe verecek olan kadın Sevda Çağlayan. Çünkü Hünkar’ın geçmişini biliyor ve onunla büyük bir hesaplaşma yaşayacak.

Bir Zamanlar Çukurova'yı ateşe verecek kadın ortaya çıktı! 7

Sevda Çağlayan’ın “Senden koşarak kaçan bir koca, derdini hiçbir zaman anlayamadığın bir oğul” sözleri, Hünkar’ı yaralayacak. Sevda ve Hünkar’ın ortak bir geçmişi var. Sevda, Adnan ile olan aşkının gerçeklerini ortaya döktükçe Hünkar’ın geçmişi de ortaya çıkıyor. Hünkar, bu aşka karşı durmakla kalmadı, öfkesi ve kiniyle ortalığı yakıp yıktı… İşte bu detayların ortaya çıkması oldukça önemli. Vahide Perçin’in Hünkar performansı da her zamanki gibi kusursuz ve hayranlık uyandırıyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nıın 64. yeni bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı. İzleyiciler için yeni sezon yeni deneyimler yaşatacak.

Torunlarını bulmak için attığı her adımda oğlunu biraz daha kaybeden Hünkar, tüm bu karmaşanın ortasında öyle biriyle karşılaşıyor ki gözlerinden adeta alev çıkıyor!

Hünkar Yaman’ın hiç ummadığı bir anda karşılaştığı Sevda Çağlayan, iki kadını da büyük bir savaşın eşiğine getiriyor. Çukurova’nın en güçlü hükümran kadını Hünkar ile, İstanbul gazinolarının en büyük assolistlerinden Sevda’yı karşılaştıran ortak kader ne? Bu iki kadın hayatlarının en büyük savaşına girerken, Çukurova’da taş taş üstünde kalabilecek mi?

Hünkar, eşinin ihaneti ile ilk kez gerçek bir savaşa giriyor. Çünkü bu kez, aynı ihanetin bir tarafında oğlu var!

Diğer tarafta ise, ülkenin en büyük assolistlerinden biri iken, şanı, şöhreti İstanbul’u bırakıp Adnan’ın aşkı ile Adana’ya gelen sesi ile de şıklığı ile de hala hatırlanan Sevda Çağlayan var!

Aşkı için, ikinci kadın olmayı göze alan, mesleğini bırakan, hala Adnan ile anılarına tutunan bir kadın!

Sevda, gerçek aşkı yaşadım derken, Hünkar yuvamı korudum diyor! şimdi bu iki kadın yıllar önce girmedikleri bir savaşa giriyorlar!

Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonuyla yine her perşembe 20:00’de ATV’de.