Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinde yeni bir kriz çıktı!

Masumlar Apartmanı dizisinde yeni bir kriz çıktı!

tarafından ker_def

2020-2021 sezonunun en başarılı dizisi olarak ortaya çıkan Masumlar Apartmanı’nda 2 Şubat Salı akşamı 20. yeni bölümü yayınlanacak. Şimdiye kadar yayınlanan tüm bölümler birincilikler elde etti ve TRT1’de dizi adeta güneş gibi doğdu. Merve Dizdar, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde de önemli gelişmeler yaşanacak? İnci’nin eve gelişiyle birlikte dizide neler olacağı da merak konusu oldu.

TRT 1’in Salı günlerine damga vuran ve yayınlandığı ilk günden bu yana zirveden düşmeyen dizisi “Masumlar Apartmanı”, 2 Şubat Salı akşamı (yarın) yirminci bölümüyle ekranlara geliyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenen “Masumlar Apartmanı”nda bu hafta neler olacak? İşte tüm detaylar:

İnci, eve girmiş, yepyeni bir maceraya ilk adımı atmıştır. Her ne kadar sağlam durmakta kararlı olsa da daha ilk günden yaşadıkları onu umutsuzluğa sürükler. Han, İnci’yi rahat ettirmek için elinden geleni yapar ancak Safiye’nin planları başkadır. Safiye, İnci’ye hayatı dar etmekle meşgulken Naci’den gelen bir sürpriz, bastırmaya çalıştığı duyguları tekrar canlandırır. Fakat Safiye direnmekte kararlıdır.

Gülben evdeki dengeleri korumaya çalışırken, Hikmet’in kafa karışıklığı İnci ve Safiye arasında yeni bir kriz yaratır. Neriman ise Ege ve Gamze’nin birlikteliğinin acısını henüz atlatamamışken bir de Gamze’nin entrikalarıyla uğraşmak zorunda kalır ve sonunda patlar. Gülru’nun gitmeden önceki son hamlesi ise Safiye’ye yıllar önce kapattığı bir kapıyı yeniden açtırır.

“Masumlar Apartmanı” yeni bölümüyle 2 Şubat Salı (yarın) akşam saat 20.00’de TRT’1 de…