Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisindeki Hasibe, Açelya Devrim Yılhan’ı alt üst etti!

Masumlar Apartmanı dizisindeki Hasibe, Açelya Devrim Yılhan’ı alt üst etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi son dönemde izleyicilerle buluşan en farklı projelerden birisi oldu. Psikolojik dram işi olarak öne çıkan ve birçok izleyiciyi psikolojik açıdan zorlayan dizi çok başarılı sonuçlara imzasını attı.

Dizinin ilk sezonunda yer alan Farah Zeynep Abdullah’ın ikinci sezonda İnci karakterine devam etmek istememesi, hikayenin kendisini fazlasıyla olumsuz etkilenmesi nedeniyleydi. Benzer bir durum Açelya Devrim Yılhan için de geçerli. Ancak oyuncu bu sahnelerin etkisinde çok fazla kalmamayı başardı.

Dizide izleyicilerin psikolojilerini sarsan Hasibe karakteri Safiye’nin hayatından çıkmamış ve birçok sahnede de ünlü oyuncu zorlu bir süreç yaşamıştı. Masumlar Apartmanı dizisi ikinci sezonu ile yayın hayatını noktaladı. 71 bölüm süren yapımdan sonra dinlenmek isteyen Açelya Devrim Yılhan, bu süreçte çok yorulduğunu kabul etti.

Oyuncu, “Bütün ekip çok yorulduk iki sezon boyunca. Bu kadar özel insanlar nasıl bir araya geldi? İşte oluyor bazen. Artık tatil yapacağım, yeni projelerim olacak” diye konuştu.

Masumlar Apartmanı dizisindeki Hasibe, Açelya Devrim Yılhan'ı alt üst etti! 7

Dizinin kendisine birçok şey kattığını anlatan oyuncu, kariyer anlamında çok şey öğrendiğini anlattı. Şahane bir ekip ile çalıştığını ve çok güzel arkadaşlıklar kazandığını belirten oyuncu, ayrıca şu bilgileri verdi:

“Çok mutluyum. Benim hayatımın en özel işlerinden birisi oldu; Masumlar Apartmanı. Çok zor sahneler çektikten sonra psikolojinin bozulduğu zamanlar oluyor. Ama çok etkisinde kalmak gibi bir durum söz konusu olmadı.”

Alçelya Devrim Yılhan, dizi gibi tiyatro faaliyetlerinin de bittiğini belirtti. Yeni sezonda proje konusunda net bir durumun olmadığını ama bazı teklifler aldığını anlatan oyuncu, izleyicilerden gelen tepkilerden de bahsetti.

Dizide izleyicileri rahatsız eden bir Hasibe karakteri izledik ama oyuncu sokakta çok fazla tanınmadığını söyledi. Açelya Devrim Yılhan, “Çok tanınmıyorum açıkçası. O yüzden rahatım” diyerek de sokakta rahat dolaşabildiğine gönderme yaptı.

Dizide Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola ile birçok sahnede yer alan oyuncu, “Her halde dünyanın en özel insanı. Çok seviyorum, iyi ki onunla çalıştım. Benim için çok özel bir isim” dedi.