Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı gibi etkileyici bir diziden sonra Merve Dizdar’ın yeni rolüne alışmak zor olacak!

Masumlar Apartmanı gibi etkileyici bir diziden sonra Merve Dizdar’ın yeni rolüne alışmak zor olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben karakteri ile milyonları derinden etkileyen Merve Dizdar, oyunculuk kariyerinde de ilk kez bu kadar çok konuşulan isimler arasında yer aldı. Alice Müzikali ile de sahnede yine yeteneklerini konuşturan Merve Dizdar için, son iki yılın çok başarılı geçtiğini söylemek gerekiyor.

Ezgi Mola ile birlikte Masumlar Apartmanı dizisinin elde ettiği büyük başarının mimarlarından birisi olarak gösterilen Merve Dizdar, rolün hakkını vermesinin yanı sıra, ekran başındaki izleyicilere karakterin duygularını hissettirmesiyle de öne çıkmayı başardı.

Sosyal medyada da son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Merve Dizdar, ilk sezonun sonlarında katıldığı Mucize Doktor dizisinden ani bir şekilde çıkartılmış ve ikinci sezonda yer alması beklenirken bir anda boşta kalmıştı. Ancak bu boşta kaldığı süreçte gelen Masumlar Apartmanı dizisi ile birlikte oyuncunun kariyerinde de büyük bir değişim rüzgarı esti.

Mucize Doktor dizisinden ani bir şekilde gönderilmemiş olsaydı belki de Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben karakteri de kendisine teklif edilmeyecekti.

Masumlar Apartmanı gibi etkileyici bir diziden sonra Merve Dizdar'ın yeni rolüne alışmak zor olacak! 85

Merve Dizdar’ın son iki yıla yayılan ve milyonlarca kişinin hayranlığını kazanmasına yol açan yetenekleri daha önce de biliniyordu belki ama, bu kadar geniş bir izleyici kitlesi tarafından dikkat çekmemişti.

Kariyerinde nasıl devam edeceğini de hayranlarının merak ettiği oyuncunun bir dijital dizi için anlaşma yaptığı yolundaki bilgiler basına yansıdı. Blu TV’de yayınlanmak üzere çekimleri Ekim ayında yapılacak olan dizi için oyuncu arayışları da devam ediyor.

Merve Dizdar ile Berkay Ateş ile anlaşma sağlandığı ve kadroya yeni isimlerin de katılması ile birlikte ekibin Adana’da toplanarak çekimleri gerçekleştirmesi bekleniyor.

Gülben gibi çok güçlü ve izleyenleri derinden etkileyen bir karakterden sonra Merve Dizdar’ın yeni rolünü de hayranları şimdiden sabırsızlıkla bekliyor. Yeni dizi hakkında bilgiler geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.