Ana sayfa Sosyal Medya İspanyol güzeli Burcu Özberk! Ünlü oyuncu şimdi de İspanya’da ortaya çıktı!

İspanyol güzeli Burcu Özberk! Ünlü oyuncu şimdi de İspanya’da ortaya çıktı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Son dönemin gözde oyuncusu Burcu Özberk, ekranlara en son romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam ile geldi. Dizinin final yapmasıyla birlikte ekranlara ara veren oyuncu şu sıralar proje haberlerinden çok tatil haberleriyle gündemde yer alıyor.

Dizinin final yapmasının hemen ardından Bali’ye giden ve sosyal medyada, egzotik adadan sık sık paylaşımlarda bulunan oyuncu sonrasında Türkiye’ye döndü ve tatiline devam etti.

Geçtiğimiz ay Koronavirüse yakalandığını duyuran oyuncu iyileşmesinin hemen ardından tatiline bıraktığı yerden devam ediyor. Oyuncu şimdide İspanya’nın Barcelona şehrinde ortaya çıktı. Tatilden renkli karelerini instagram hesabından yayınlayan Burcu Özberk, kendisini özleyen hayranlarını da mest etti.

İspanyol güzeli Burcu Özberk! Ünlü oyuncu şimdi de İspanya'da ortaya çıktı! 3

Özellikle Aşk Mantık İntikam  ve Afili Aşk dizileriyle romantik komedideki başarısını da ortaya koyan oyuncu yeni projesinde, şarkıcı Murat Boz ile başrolü paylaşacak. Çekimleri başlayana kadar tatiline devam edecek gibi görünen oyuncunun yeni film projesinin adı, Rüyanda Görürsün.

İspanyol güzeli Burcu Özberk! Ünlü oyuncu şimdi de İspanya'da ortaya çıktı! 4

Film aynı zamanda dijital platform Amazon Prime için çekilecek olan ilk Türk yapımı olacak. Oyuncunun Rüyanda Görürsün isimli filmde rol alacak olması hayranlarını da hayli heyecanlandırdı.