Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı hayranları çok istedi, sonunda gerçek oluyor!

Masumlar Apartmanı hayranları çok istedi, sonunda gerçek oluyor!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam eden Masumlar Apartmanı dizisi, büyük bir başarının sahibi oldu. Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye’nin değişimine gölge düşüren yabancı yeni bölümde dikkat çekecek. Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci karakterinin gelmesinden sonra izleyiciler büyük bir beklenti içine girmişti.

Başarılı performansı ile Ezgi Mola’nın muhteşem bir portre olarak ortaya koyduğu Obsesif Kompulsif Safiye karakterinin hayata dönüşünü izlemek isteyenler merakla bekliyordu. Sonunda değişimin işaretleri gelmeye başladı. Önceki bölümde annesinin iç ses olarak kendisini yönlendirmesine ‘dur’ diyen Safiye, şimdi de eski aşkı ile yeniden güçlü bir iletişim kurma çabası içinde olacak. Ancak Safiye’nin öğreneceği bir sır tüm dünyasını da yıkacak kadar güçlü…

TRT 1’in Salı günlerine damga vuran ve yayınlandığı ilk günden bu yana zirveden düşmeyen dizisi “Masumlar Apartmanı”, 29 Aralık Salı akşamı (yarın) on altıncı bölümüyle ekranlara geliyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümleri merakla ve heyecanla beklenen dizinin yeni bölümünde yaşanacakların detayları şöyle:

Masumlar Apartmanı hayranları çok istedi, sonunda gerçek oluyor! 8

Safiye, Naci’nin mesajı görüp görmediği endişesiyle kıvranırken, Naci ise bambaşka bir sıkıntı içindedir. Eski eşi Gülru’nun çıkıp gelmesi tüm dengesini sarsmıştır. Gülben ise ablasındaki değişime tanık olmaktan mutlu, küçük müdahalelerle Safiye ve Naci’yi bir araya getirmek için çabalamaktadır. Tam başarıya ulaştığını düşünürken ortaya çıkan bir yabancı, Safiye’nin tüm dünyasını yıkacak bir sırrı öğrenmesine neden olur.

Ege’nin Haluk’u eve getirmesi, İnci’nin duygularını altüst eder. İnci, Ege ve dedesine belki de bugüne kadar hiç göstermediği bir tepkiyi gösterir. Han ve İnci, bütün bu olayların üstüne radikal bir karar alırlar.

“Masumlar Apartmanı” on altıncı bölümüyle 29 Aralık Salı (yarın) akşam saat 20.00’de TRT’1 de…

Masumlar Apartmanı hayranları çok istedi, sonunda gerçek oluyor! 9