Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı hiç de sıcak değil! Oyuncular donuyor!

Masumlar Apartmanı hiç de sıcak değil! Oyuncular donuyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan ve büyük ilgiyle izlenen Masumlar Apartmanı dizisi, Salı akşamları yayınlanmakta. Yılbaşı nedeniyle ara veren diziye bu hafta izleyici nihayet kavuştu! 54. bölümü ekrana gelen dizide Safiye’nin nikahı, izleyici için de güzel bir sürpriz oldu!

Annelerinin yarattığı travma nedeniyle evlerinden çıkmaya korkan ve insanlarla temas edemeyen iki kız kardeş Gülben ve Safiye’nin bir şekilde korkularını yenerek evleniyor olmaları izleyiciye de adeta ‘oh’ çektiren gelişmeler oldu yeni sezonda.

Safiye karakterine başarıyla hayat veren Ezgi Mola, 8 yıl sonra döndüğü dizi dünyasının çok konuşulan isimlerinden olmayı sürdürüyor. Her bölümde izleyicinin alkışladığı bir başka isim ise Gülben’e hayat veren Merve Dizdar. Her iki oyuncu da karşılıklı sahneleriyle adeta döktürüyorlar.

Kimi zaman dramatik hallerini trajikomik üsluplarla yaşatan Safiye ve Gülben’in hikayesi, izleyicinin içine işledi. Bu noktada senaristler kadar oyuncuların da payı çok büyük.

İki oyuncu, aynı zamanda özel hayatlarında da çok iyi dostlar. Daha önce Alice Müzikali’nde birlikte sahneye çıkan Ezgi Mola ve Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı’nda da birlikte uzun zaman geçirerek iyi dost olma yolunda ilerlediler.

Sosyal medyadan da sık sık birlikte pozlarını paylaşan, tatil zamanlarında birlikte vakit geçiren iki oyuncu, dizinin de gözbebekleri…

Bu arada Merve Dizdar da daha önce pek çok yapımda rol almasına karşılık, Masumlar Apartmanı ile dizi sektöründe adeta basamak atladı! Tiyatro kökenli bir oyuncu olan Dizdar, zaten pek çok kişinin beğendiği bir isimdi ama Masumlar Apartmanı’nda öne çıkan rolü ile de beğeni topluyor.

Dizdar’ın esprili kişiliği ise sosyal medya hesabını takip edenlerin malumu. Neşeli, eğlenceli, esprili halleriyle sevilen oyuncu, geçtiğimiz gün, dizinin çekimden bir kamera arkası kareyi paylaştı instagram hesabında.

Dizdar’ın soğuk nedeniyle sete getirilen ufoya ayaklarını uzatıp ısınmaya çalıştığı görülüyor. Arkasında duran set çalışanına yaslanan ve kendisini ısıtmaya çalışan oyuncunun bu hali, sette yaşanan durumu da ortaya koyuyor aslında!

Masumlar Apartmanı hiç de sıcak değil! Oyuncular donuyor! 53

Masumlar Apartmanı’nın adresi İstanbul Beyoğlu’nda bir sokak. Daha önce Şahsiyet dizisi için de kullanılan bir binada çekimler yapılıyor. Asmalı Mescit Mahallesi’ndeki Jurnal Sokak’taki tarihi binanın ısıtması da ya yok ya da yeterli değil.

Aslında bu durum pek çok dizinin setinde yaşanıyor! Kimi zaman içinde kimsenin yaşamadığı evlerde çekimler yapılıyor. Her ne kadar doğalgaz gibi ısıtmalar olsa da saatlerce çalışılan set ortamlarında kapı neredeyse hiç kapanmıyor, giriş çıkışlar durmadan devam ediyor.

Bu nedenle özellikle bu tür büyük mekanları ısıtmak pek kolay olmuyor! Mantar denilen ve sokaklarda da kullanılan ısıtmalar ya da ufolardan, elektrikli benzer sobalardan destek alınıyor. Oyuncuların kış günleri set aralarında kalın polar sabahlıklar ve benzeri giysilerle sahneleri bekledikleri de yaptıkları paylaşımlarda görülüyor.

Masumlar Apartmanı hiç de sıcak değil! Oyuncular donuyor! 54

Tıpkı Camdaki Kız ve Yasak Elma’nın setinde de olduğu gibi! Geçtiğimiz günlerde Eda Ece setten üstteki pozu paylaşarak ufonun yanında ayrılmadığını, set arasında polarına sarılıp ısınmaya çalıştığını göstermişti.

Aynı şekilde Camdaki Kız setinde de benzer bir durum yaşanıyordu! Büyük bir konakta çekilen dizinin setinde de ısınma problemi yaşandığı görülüyor. Önce Devrim Yakut, sonra Selma Ergeç’in yayınladığı fotoğrafta oyuncuların sahnelerini beklerkenki halleri görülüyor. Hem kamera arkası ekibi hem de oyuncuların yaşadığı meşakkatli süreçleri de bu fotoğraflar ortaya koyuyor…

Fotoğrafa konulan not da manidar: “Üşüyerek çalışanlarda bugün”…

Masumlar Apartmanı hiç de sıcak değil! Oyuncular donuyor! 55