Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’den büyük eleştiri alan yeni projesi için savunma paylaşımı!

Eda Ece’den büyük eleştiri alan yeni projesi için savunma paylaşımı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde başarılı bir çıkış yapan Eda Ece, beş sezondur devam eden dizide Yıldız karakterini canlandırıyor. Ünlü oyuncu hayranları tarafından daha çok sahiplenip sevildiği bu yapımdan yana kendisini çok şanslı görüyor.

Yasak Elma’nın çıkış projesi olduğunu da söyleyen oyuncu, şimdi de yine Fox TV ekranında bir başka projede yer alıyor. 1 Ocak 2022 tarihinde başlayan Maske Kimsin Sen isimli yarışma programındaki jürilerden birisi olan Eda Ece, programa gelen eleştiriler üzerine twitter hesabından bir açıklama yayınladı.

Maske Kimsin Sen yarışmasında ilginç maskeler giyen ünlü isimleri tanımaya çalışan dedektifler arasında Eda Ece’nin yanı sıra, Alican Ulusoy, Melis Sezen ve Doğu Demirkol bulunuyor. Programın sunucusu ise Tansel Öngel oldu.

Eda Ece'den büyük eleştiri alan yeni projesi için savunma paylaşımı! 1

Maske Kimsin Sen yarışması ile ilgili sosyal medyada yer alan, özellikle de maskelerin çok korkutucu olduğu, pagan figürleri içerdiği şeklindeki eleştiriler yoğun bir şekilde yapıldı. Fox TV’ye boykota kadar varan bu eleştirilerin ardından Eda Ece’nin twitter hesabından yaptığı paylaşım da dikkatleri çekti.

Programın Arap ülkelerinde de yayınlandığını belirterek, bu eleştirileri karşılamaya çalışan oyuncu polemiğin arasında kaldı. Eda Ece’nin paylaşımı şöyle:

Maske Kimsin sen tüm dünyada olan bir yarışma formatı “Masked Singer” yayınlandığı ülkeler ekte. Suudi Arabistan, Fas, Tunus, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır da dahil.

Eda Ece'den büyük eleştiri alan yeni projesi için savunma paylaşımı! 2

Eda Ece’nin özellikle de Arap ülkelerini referans göstermesine bazı sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Bazı kişiler, “Bu programın kötü olduğu gerçeğini değiştirmez” diye yorumlar yaptı.