Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı’nda bir sır var ki, ortaya çıkarsa işler çok karışır!

Masumlar Apartmanı’nda bir sır var ki, ortaya çıkarsa işler çok karışır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinin 8. yeni bölümünde neler olacağı çok merak ediliyor. Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan Masumlar Apartmanı, farklı konusu ve başarılı oyunculukları ile ekranda adeta fırtınalar estiriyor.

Her hafta TRT1 ekranı karşısına geçen milyonlar Safiye, Gülben, Han ve İnci’nin yaşadıkları ile şaşırıyor ve çok farklı bir hayat hikayesini deneyimliyor… 3 Kasım Salı akşamı da dizinin 8.bölümünü izleyeceğiz. İnci, geçen bölümde cansız manken ile bir araç içinde gördüğü kocası Han’ın psikopat olup olmadığını anlamaya çalışıyor.

Gülben ise izleyicinin dizide en çok üzüldüğü karakter. Ancak onun da bazı çıkışları var ki, bunlar dikkat çekiyor. Ablası Safiye’ye karşı dik durmaya başlaması Gülben konusunda izleyicileri şaşırtmıştı. Gülben, şimdi de yüzüğü buluyor ve Han’a sırrını bildiğini söylüyor. O sır ortaya çıkar ise işler karışacak… Safiye evi süpürürken yüzük elektrikli süpürgenin içine kaçıyor, Gülben şoke oluyor…

Han, psikopat mı? İnci bir manyak ile mi evlendi? Bu soruların cevapları yavaş yavaş yeni bölümde ortaya çıkacak. Han’ın İnci’ye ne anlatacağı da merakla beklenmekte..

Gülben’in ablası Safiye ve babası için büyük korkusu, onları kurtaramayacağını düşünmesi, yaşadığı psikolojik gerilimi de dizinin yeni bölümünde izleyeceksiniz.

Safiye ise İnci ile mücadelesinde Han’ı kullanıyor ve onu kışkırtıyor. Masumlar Apartmanı dizisinde sırlar karakterlerin içsel yolculukları, geçmişte yaşadıkları ile ilgili detaylar da yeni bölümde izleyicileri şaşırtacak unsurlar olacak.

İşte Masumlar Apartmanı 8.bölüm fragmanı: