Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde ahlaki olarak doğru şey yapmıyor!

Sefirin Kızı dizisinde ahlaki olarak doğru şey yapmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisi, son haftalarda reytinglerindeki yükseliş ile dikkatleri çekti. Dizinin hikayesinin daha heyecanlı olması, izleyicinin merakını artırmasına ve bu durum da reytinglerin yükseliş sergilemesine sebep oldu.

Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in başrollerinde yer aldığı dizinin kötü karakterlerinden birisi de İlayda Ildır’ın canlandırdığı Dudu… Evli bir adama aşık olan Dudu, yaşadıklarının intikamını almak için yanıp tutuşan bir kadın aslında…

Söz dizisinde Nazlı olarak sevilen İlayda Ildır’ın canlandırdığı Dudu, yara aldığı hissiyatını yaşıyor ve yapması gerekenleri de mutlaka yapacak. Kahraman ile işbirliği içinde olmasının altında da yüreğini kaplayan o yaralar vardı..

Dudu karakterinin durmayacağı ve dizide intikam almak adına yeni olaylara karışacağını da İlayda Ildır, Akşam gazetesindeki röportajında anlattı.

Sefirin Kızı dizisinde ahlaki olarak doğru şey yapmıyor! 10

Oyuncu, “Dudu kendince yara aldığı için ve yapması gereken şeyler olduğu için böyle davrandığını söyleyebilirim” diyerek karakterin neden böyle davrandığı konusunda detay verdi.

Dudu karakterini ahlaki anlamda da sorgulayan oyuncu, aile ve sevginin öneminin de aslında bu karakter üzerinden çok iyi anlaşılabileceğini düşünüyor.

“Sonuçta ahlaki olarak doğru şeyler yapmayan bir kadını canlandırıyorum” diyen İlayda Ildır, Dudu’nun geçmişinin kendisini nasıl etkilediğini de şu sözlerle ifade etti:

“Ben Dudu’nun ailesel ve sevgi eksikliklerini, bunları neden yaptığını kendince haklı olan taraflarını bilsem de sonuç olarak yanlış şeyler yaptığı için kimsenin bağ kurmak istemeyeceği bir karakter oluyor.”

Yeditepe Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunu olan İlayda Ildır, 7 yaşından bu yana amatör olarak tiyatro yaptı, oyunculuk çocukluk hayaliydi. Ailesi de kendisini sahne sanatlarına yönlendirerek onun bu hayaline kavuşmasında büyük destek oldu.

Kurslara katılan, reklam filmlerinde rol alan oyuncu, sonrasında ise dizilerle tanıştı ve Sefirin Kızı’nda başarılı performansıyla boy göstermeyi sürdürüyor.