Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nda bu acıya sebep olan, işte her şeyin sorumlusu!

Masumlar Apartmanı’nda bu acıya sebep olan, işte her şeyin sorumlusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinin 8. yeni bölümü izleyicilerle 3 Kasım Salı akşamı buluştu. Her bölümü ile izleyicileri derinden etkileyen dizide; Safiye, Han ve Gülben’in anne ve babasının geçmişine yönelik görüntüler ortaya çıktıkça neden bu halde oldukları da iyi anlaşılıyor… Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesindeki detaylar izleyicileri derinden etkiliyor.

Metin Coşkun’un canlandırdığı Hikmet karakteri geçmişi hatırladı ve kız isteme günlerine geri gidildi. Hikmet ile Hasibe’nin evliliğe giden süreci ve birlikte yaşadıkları ekrana getirildikçe sarsıcı anlar da dikkat çekiyor… Açelya Devrim Yılhan’ın canlandırdığı Hasibe’nin yaşadıkları ve çocuklarına yaşattıkları sevgisizliğin nelere sebep olabileceğini de anlatıyor.

Safiye, eşinin mezarını ziyaret etmeye niyetlenen babasını şu sözlerle uyardı: “İçinden gelmiyorsa hiç gitme. Gönülden gelmeli o iş. Diyorsan, diri iken yüzüne bakmadım, mezar taşına baksam ne olur diye…”

Hikmet beyin eşine vermediği sevginin, onu ilgiden mahrum bırakmasının sonuçları yıllar sonra çocuklarının travmaları olarak ortaya çıktı. Dizinin bu sahnesi çok ilgi çekti. Sosyal medyada birçok yorum yapıldı. Kimi Hikmet beyi suçlarken, kimi ise çocuklarına yapmadığı kalmayan anne Hasibe’ye suçu buldu…

Masumlar Apartmanı'nda bu acıya sebep olan, işte her şeyin sorumlusu! 7

Bir izleyici şöyle yazdı: “Ben hiç anneye acımadım. Acıyacak olduğumda aklıma çocuklarına yaptıkları geliyor ve acıyamıyorum. Kocası onu sevmiyor diye çocuklarına kötü davranmak bir mazeret değil.”

Babanın sevgisizliğinin annenin yaptıklarını haklı çıkartmayacağını belirten dizi hayranları, bu konuda birçok farklı yorumda bulundu.

Bir başka izleyicinin şu mesajı da dikkat çekti: Safiye’nin annesi aslında o kadarda temizlik hastası değilmiş sanırım. Suç babada, kadını içine kapanık hasta yapmış sevgisizlikten. Annede de suç var çocuklarını sevgisiz büyütmüş. Baba da sevgisiz büyütmüş, çocukları için hiç çabalamamışlar…”

Bir dizi hayranı ise dizideki sevgisizlik denklemini şu şekilde açıkladı: Ne üzücü… Babalarının ilgisizliği annelerini delirtiyor. Annelerinin ilgisizliği Safiye’yi delirtiyor. Safiye’nin temizlik hastalığı ise tüm kardeşlerini…”

Dizinin bu sahnesinde verilen mesaj ise çok net. Aile içi sevgisizlik bireylerin gelişimine o kadar kötü etki yapıyor ki, hayatları boyunca bunun bedelini ödüyorlar.. Her şeyin baş sorumlusu da işte bu sevgisizlik….