Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Beliz’i Hazal Türesan’dan seksi pozlar!

Mucize Doktor’un Beliz’i Hazal Türesan’dan seksi pozlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2. sezonu ile Fox TV ekranında perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Mucize Doktor dizisinde Beliz karakterine Hazal Türesan hayat veriyor. Ünlü oyuncu, MAG dergisinin Kasım sayısına hem röportaj verdi hem de seksi özel pozları ile göz doldurdu…

Dizide sergilediği başarılı performans ile göz dolduran Hazal Türesan, Mucize Doktor sayesinde geniş kitleler tarafından tanınma imkanı da buldu. Hayran kitlesini hızla artıran oyuncu, sosyal medyada da çok konuşulan oyuncular arasına girdi.

Mucize Doktor’da güçlü bir ekip ile birlikte aynı sette yer alan Hazal Türesan, yeteneklerini de dizideki her sahnesinde sergiliyor. Güzelliği ile de göz dolduran oyuncu, MAG dergisine verdiği seksi pozlarla da hayranlarının yüreklerini hoplattı.

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan'dan seksi pozlar! 9

Dergide yer alan açıklamasında kendisini çok eleştiren birisi olduğunu ifade eden oyuncu, “Kendimi eleştirmekten övmeye fırsat bulamıyorum” diye konuştu.

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan'dan seksi pozlar! 10

Kendisini aşırı derecede eleştirmek te oyuncunun rahatsız olduğu bir durum. Hazal Türesan, ” Aşırıya kaçtığımda en beğenmediğim özelliklerime dönüşebiliyor” dedi.

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan'dan seksi pozlar! 11