Ana sayfa Sosyal Medya Yine bombaladı! Merve Dizdar, sosyal medyaya iyi alıştı! Ezgi Mola’yı bile geçer bu gidişle!

Yine bombaladı! Merve Dizdar, sosyal medyaya iyi alıştı! Ezgi Mola’yı bile geçer bu gidişle!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, Merve Dizdar’ın kariyer yolculuğunda çok önemli bir yere sahip artık. Oyuncu, 2010 yılında Kavak Yelleri dizisiyle ekrana gelmişti ilk olarak. Okullu bir oyuncu olan Dizdar, bugüne kadar pek çok tiyatro oyunu, televizyon dizisi ve sinema filminde rol aldı.

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu. Aynı zamanda Kadir Has Üniversitesi’nde de ileri oyunculuk konusunda yüksek lisans yapmış bir isim. Ayrıca, tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp Craft Tiyatro’da devam ediyor.

Dizdar, ilk olarak Bir Ses Böler Geceyi isimli sinema filminin ardından, Kavak Yelleri dizisi ile dikkat çekti. Sonrasında İnsanlar Alemi, Doksanlar, Kırgın Çiçekler, Beş Kardeş, Kertenkele, Yüz Yüze, Vatanım Sensin dizilerinde rol aldı.

Geçtiğimiz yıl Mucize Doktor dizisinin sezon sonuna doğru Başak isimli bir asistan cerrah olarak izleyici karşısına çıktı. Sezon başında ise karakterin diziden çıkarıldığı ortaya çıktı.

Yine bombaladı! Merve Dizdar, sosyal medyaya iyi alıştı! Ezgi Mola'yı bile geçer bu gidişle! 15

Başarılı oyunculu ile övgü toplayan Dizdar’ın gitmesi, izleyiciyi de şaşırttı. Ancak sonrasında Masumlar Apartmanı ile ortaya çıkan Merve Dizdar için izleyici şimdi ‘İyi ki ayrılmış Mucize Doktor’dan diyor…

Zira oyuncu, Masumlar Apartmanı’ndaki rolüyle adeta döktürüyor! Gülben karakteri, dizinin ana rollerinden olduğu için oyuncunun da kendisini göstermesi mümkün oluyor. Böylece izleyicinin artık hafızasından kolay kolay çıkmayacak bir rolle birlikte Merve Dizdar, televizyonda adeta kariyer sıçraması yaşıyor!

Dizdar, sosyal medyaya biraz mesafeli bir isim. Zaman zaman yaptığı paylaşımlarda da yeni yeni öğrendiğini saklamıyor. Dizide ablası Safiye’yi oynayan Ezgi Mola ile dostlukları Alice Müzikali’nden beri devam ediyor.
Yine bombaladı! Merve Dizdar, sosyal medyaya iyi alıştı! Ezgi Mola'yı bile geçer bu gidişle! 16

Mola’nın sosyal medyada çok etkin olduğu artık herkesin malumu. Ezgi Mola, Merve Dizdar’ı da sosyal medyaya iyice alıştırmış durumda.

Dizdar, artık dizinin setinden takipçilerine, hayranlarına çok özel fotoğraflar ve videolar çekerek paylaşmakta.

Son yaptığı paylaşımlar da aşağıda… Oyuncu, rol arkadaşlarıyla yeni bölüm öncesi aşağıdaki pozlarını paylaşarak onları tek tek selamlıyor…

İşte Dizdar’ın paylaşımları…

Yine bombaladı! Merve Dizdar, sosyal medyaya iyi alıştı! Ezgi Mola'yı bile geçer bu gidişle! 17

Yine bombaladı! Merve Dizdar, sosyal medyaya iyi alıştı! Ezgi Mola'yı bile geçer bu gidişle! 18

Yine bombaladı! Merve Dizdar, sosyal medyaya iyi alıştı! Ezgi Mola'yı bile geçer bu gidişle! 19

Yine bombaladı! Merve Dizdar, sosyal medyaya iyi alıştı! Ezgi Mola'yı bile geçer bu gidişle! 20

Yine bombaladı! Merve Dizdar, sosyal medyaya iyi alıştı! Ezgi Mola'yı bile geçer bu gidişle! 21

Yine bombaladı! Merve Dizdar, sosyal medyaya iyi alıştı! Ezgi Mola'yı bile geçer bu gidişle! 22

Yine bombaladı! Merve Dizdar, sosyal medyaya iyi alıştı! Ezgi Mola'yı bile geçer bu gidişle! 23