Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız’ın Yemin dizisinden ayrılık kararının ne kadar doğru olduğu daha net ortaya çıktı!

Özge Yağız’ın Yemin dizisinden ayrılık kararının ne kadar doğru olduğu daha net ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Özge Yağız, 1997 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve 2016-2017 sezonunda yayınlanan günlük dizi Adını Sen Koy’daki Zehra karakteri ile tanındı. Ardından Kanal 7’nin yemin dizisinde izlediğimiz oyuncu iki sezon boyunca da başrol kadın oyuncusu olarak başarılı bir süreç geçirdi. Partneri Gökberk Demirci ile de sette başlayan yakınlaşmanın aşka dönüştüğü daha sonradan ortaya çıkmıştı. Evlenmeleri beklenen çiftin geçtiğimiz aylarda ayrılması ise hayranlarını çok şaşırttı.

Özge Yağız’ın, birçok hayranı tarafından eleştirilen Yemin dizisinden ayrılık kararının ne kadar doğru olduğu ise son 2 yıldaki birbiri ardına yer aldığı projelerle elde ettiği başarıdan anlaşılıyor. Geçen sezon Sol Yanım dizisinde Serra karakteri ile iyi bir çıkış yapan oyuncu, hem izleyicileri etkileyen diksiyonu hem de karakterde performansıyla göz doldurmuştu.

Hayranlarının da yakından takip ettiği ve birbiri ardına projelerde yer alması nedeniyle yeni yeteneklerini keşfettiği Özge Yağız, İçimizden Biri isimli komedi ağırlıklı romantik bir hikayede de yer aldı. Havva rolüyle Bora Akkaş’ın partneri olan oyuncu, komedi rolleri için de iyi bir seçenek olabileceğini kanıtladı.

Özge Yağız'ın Yemin dizisinden ayrılık kararının ne kadar doğru olduğu daha net ortaya çıktı! 7

Baba dizisinde Büşra karakteri ile de 2022 yılında öne çıkan Özge Yağız, gelecek sezon devam edecek projenin kadın oyuncularından birisi olarak kariyer yolculuğunu sürdürecek.

Blu TV’de yeniden çekimlerinin yapılacak olması ise Behzat Ç hayranları büyük heyecan yaşıyor. Özge Yağız da böyle etkili ve bir geçmişi olan hikayede konuk oyuncu olarak bile olsa yer alacak olmanın mutluluğunu taşıyor.

Erdal Beşikçioğlu’nun birbiri ardına başarısız olan dizilerden sonra yeniden Behzat Ç’ye dönmesi büyük bir sevinç yaratmıştı. Şimdi de bu unutulmaz dizide yer alarak Özge Yağız, Behzat Ç hayranlarının radarına girmiş olacak.

Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimler dizinin yeni döneminde yer alan yeni isimler oldu. Özge Yağız da şimdi bu yeni isimlerin arasına katıldı ve Erdal Beşikçioğlu ile de birlikte aynı sette olmanın farkını yaşayacak.

Oyuncunun Yemin dizisinden ayrılık kararı sonrasındaki kariyer çıkışı hızlı ve etkili oldu.  Bir risk alarak, cesur davranan oyuncunun aldığı bu kararın da ne kadar yerinde olduğu bugünlerden bakıldığı zaman daha net anlaşılıyor. Özge Yağız, şayet dizide kalmış olsaydı günlük bir dizinin yoğunluğu içinde bu kadar etkili çıkışlar yapması ve ismini bu kadar geniş kitlelere yayması o kadar da kolay olmayacaktı.