Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar, ne kadar da babasına benziyormuş!

Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar, ne kadar da babasına benziyormuş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, sezon finaline doğru ilerliyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli kitabındaki gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizide Gülben karakterine Merve Dizdar hayat veriyor.

Her bölüm oyunculuğu ile adeta izleyenleri büyülen bir isim Dizdar. Tiyatro bölümü mezunu ve uzun yıllardır da sahnede. Aynı zamanda pek çok sinema filmi ve dizide de rol almış bir isim.

Oynadığı her rolün hakkını veren Dizdar, televizyon ekranında ise Gülben karakteri ile başka bir çıkış yakaladı adeta! Her hafta sergilediği performansla adeta döktürüyor!

Dizide ablası Safiye’yi oynayan Ezgi Mola ile karşılıklı sahnelerinde, iki oyuncuyu izlemeye doyamıyor ekran başındaki herkes.

Sosyal medyada yapılan yorumlara bakıldığında, Merve Dizdar’a olan övgüler ve beğeniler de ön plana çıkmakta. Dizdar, instagram hesabında da takipçi sayısını her geçen gün arttırmakta.

Kamera arkasından pek çok paylaşım yaparak hayranlarını da mutlu ediyor. Son yaptığı paylaşımda ise babası ile pozlarını yayınladı oyuncu.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar, ne kadar da babasına benziyormuş! 9

Merve Dizdar’ın dizide babasını usta oyuncu Metin Coşkun canlandırmakta. Dizdar, ustasına olan sevgi ve saygısını yukarıdaki fotoğrafta da göstermekte.

Yaptığı bir başka paylaşımda ise babasının doğum gününü kutlayan oyuncu, babasına olan sevgisini “Canımın içi, canım” sözleriyle dile getirmiş…

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar, ne kadar da babasına benziyormuş! 10

Dizdar’ın babasının doğum gününü kutlamak için yayınladığı fotoğraflarda babasına olan benzerliği de ortaya çıkmakta… Bakalım siz de aynı fikirde misiniz?

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar, ne kadar da babasına benziyormuş! 11