Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nın romantik Naci’si Tansel Öngel yeni projesini seçti!

Masumlar Apartmanı’nın romantik Naci’si Tansel Öngel yeni projesini seçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi dünyasının unutulmaz yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı’nın bir o kadar unutulmaz karakterlerinden biri de Naci’ydi. Çok romantik ve ince bir karakter olan Naci’yi canlandıran Tansel Öngel’in performansı, yetenekli oyuncunun tüm dikkatleri üzerine çekmesini sağladı. Başarılı oyuncu Masumlar Apartmanı’nın sona ermesinden sonra yeni projesine karar verdi.

Ünlü oyuncu Tansel Öngel, Masumlar Apartmanı isimli dizi projesine sonradan katılan isimlerden birisi olmuştu. Naci karakterini canlandıran oyuncu aslında 13 bölümlük anlaşma yapmış ve konuk olarak hikayeye dahil olmuştu. Ancak Naci karakteri izleyiciler tarafından o kadar çok sevilmişti ki karakterin rolünün uzatılmasına karar verilmişti.

Karakterin bu kadar başarılı olmasının en büyük sebebi hiç kuşkusuz Tansel Öngel’in oyunculuktaki yeteneğiydi. Tiyatro kökenli oyuncu bugüne kadar aralarında Muhteşem Yüzyıl, Geniş Aile, Elveda Derken, Avrupa Yakası gibi birçok unutulmaz dizide rol almasına rağmen Masumlar Apartmanı’ndaki rolüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Masumlar Apartmanı’nın romantik Naci’si Tansel Öngel yeni projesini seçti! 7

Tansel Öngel, Masumlar Apartmanı dizisinin sona ermesinden çok kısa süre sonra yeni projesini belirledi. Başarılı oyuncu O3 Medya tarafından çekilecek Yeni İstanbul isimli dizide rol alacak. Show TV’de yayınlanacak olan Yeni İstanbul dizisi, ABD yapımı New Amsterdam’ın Türkiye uyarlaması olacak.

Başarılı oyuncu kısa süre önce gazetecilerin sorularını yanıtlarken yeni bir proje hazırlığında olduğunun işaretini vermişti. Tansel Öngel yaptığı açıklamada, “Yeni işlerin hazırlıkları var. Yakında müjdelerimiz olacak. Çalışıyorum, yoğun. Televizyonda bir şeyler var. Onun toplantısı yoğun devam ediyor” demişti.

2018 yılında NBC’de gösterilen ve ardından Netflix’te yayınlanan New Amsterdam bir hastane dizisi. Dizide zeki bir adam olan Dr. Max Goodwin, ABD’nin en eski devlet hastanesine başhekim olarak atanır. Hayır kelimesini bir yanıt olarak kabul etmeyen Goodwin, hastaneyi iyi bir hale getirmek için bürokrasiyi yıkmaya hazırdır. Doktorlar ve hastane personeli daha önceden de duydukları bu sözlerin gerçekleşeceğini pek düşünmez.