Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir yeni filmi için silah eğitimi alıyor!

Hande Doğandemir yeni filmi için silah eğitimi alıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Hande Doğandemir, bu sezon Annemizi Saklarken isimli Star TV dizisindeki performansıyla büyük beğeni topladı. Bugüne kadar canlandırdığı rollerden çok farklı bir karakteri başarıyla canlandıran oyuncu, dizinin kısa sürmesine rağmen başarılı performansı ile akıllarda yer etti.

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, bu yaz döneminde dinlenmek yerine 49 isimli yeni bir sinema filmi için sete çıkacak. İsmail Hacıoğlu ile birlikte başrolde yer alacak olan oyuncu, Türkiye tarihine geçen bir olayın anlatımıyla izleyici karşısına çıkacak.

Oyuncu rolü içi hazırlıklara başladı. Hande Doğandemir, yeni film projesi için  sniper (silah eğitimi) eğitimi almaya başladı.

Film, gerçek bir olayı beyaz perdeye taşıyor. IŞID terör örgütünün Irak’taki Türkiye Musul Başkonsolosluğu’nu kuşatması ve buradaki 49 kişiyi rehin almasının hikayesini anlatıyor.

49 ismi verilen sinema filminde Türkiye Milli İstihbarat Teşkilatı’nın bu rehineleri kurtarmak için ne kadar büyük bir çaba ortaya koyduğu yansıtılacak. Hande Doğandemir’e başrolde İsmail Hacıoğlu’nun eşlik edeceği  49 filminin çok etkili bir proje olması bekleniyor

Hande Doğandemir film ile ilgili yaptığı açıklamada; “Temmuz’da 3 hafta Kilis’teyim. Onun provaları, çalışmaları var. Vakit öyle geçiyor” diye konuştu. Bu 3 haftalık çekim sürecinde çok çalışacaklarının bilgisini veren oyuncu, yeni rolünün heyecanı içinde olduğunu ifade etti.