Ana sayfa Dizi Haberleri Megastar Tarkan bile Star TV’nin yeni dizisini izledi!

Megastar Tarkan bile Star TV’nin yeni dizisini izledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında dün akşam yeni bir dizi başladı. Demet Akbağ ve Evrim Alasya’yı başrolde buluşturan Akrep dizisi, fragmanları ile büyük dikkat çekmişti. Akbağ’ın uzun yıllar boyunca dizilerde yer almadığı için bu yapım yoğun bir ilgiyle karşılandı. Geçtiğimiz haftalarda Menajerimi Ara dizisine bir bölüm konuk olan usta oyuncu, artık Akrep dizisiyle Star TV ekranında her Cuma hayranlarının karşısına çıkacak.

Akrep’te bir başka dikkat çeken isim ise Evrim Alasya oldu. Bu sezona Kırmızı Oda dizisinde başlayan ve Meliha karakterini müthiş bir performansla canlandıran oyuncu, izleyicilerden de tam not almıştı. Şimdi ise Evrim Alasya, Kırmızı Oda dizisine Akrep ile rakip oldu. Cuma dengelerini değiştirebilecek bir dizi olan Akrep, sosyal medyada da çok konuşuldu.

Megastar Tarkan bile Star TV'nin yeni dizisini izledi! 1

Birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından özellikle de Demet Akbağ’a başarılar dileyen mesajlar yolladı. Bu isimlerden birisi de megastar Tarkan oldu.

Akrep dizisi ile ilgili mesaj paylaşan Tarkan, “Hayırlı olsun yeni dizin Demetçim. Yolu açık olsun. Özlemiştik seni çok” diyerek kalp emojisi ile instagram üzerinden Demet Akbağ’a mesaj bıraktı.

Megastar Tarkan bile Star TV'nin yeni dizisini izledi! 2

Tarkan’ın bile diziyi izlemesi ve sosyal medyada da birçok ünlü ismin destek mesajları paylaşması Akrep dizisini daha da çok öne çıkarttı.

Behzat Uygur, “Hayırlı olsun Demetciğim” diye yorum bıraktı.

Özlem Ada Şahin, “Harikaydınız” diye yazdı.

Televizyoncu Mesut Yar, “Canım ablam, başarılar diliyorum” mesajını bıraktı.

Birçok ünlü isim de kalp bıraktı.

Megastar Tarkan bile Star TV'nin yeni dizisini izledi! 3

Demet Akbağ’ın dizide sarı saçlı haline de hayranlarından olumlu yorumlar yapıldı. Usta oyuncunun bu haliyle de çok güzel göründüğünü belirten takipçileri, en iyi yaş alan ünlüler arasında olduğunu da yazdı.