Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 dizisi Benim Adım Melek’te bir ayrılık bu kadar mı derinden üzer!

TRT1 dizisi Benim Adım Melek’te bir ayrılık bu kadar mı derinden üzer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinin ağır dram hikayesi, güçlü oyunculuklarla birleşince, ekran başındakiler kederden başlarını kaldıramıyor. İkinci sezonda hikayesi daha hızlı akan dizi, birbiri ardında olaylarla dramın dibine doğru hızla ilerliyor.

Nehir Erdoğan, Kutsi, Mehmet Çevik, Rabia Soytürk, Mustafa Mert Koç gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde son dönemde ne bir umut ne de bir sevinç hali yaşandı. Her hafta dramın dibini bulan sahneler izleyen dizi hayranlarının edata içi kederle doldu…

En son da kötü haber Mustafa Mert Koç’un canlandırdığı Ömer karakterinden geldi. Dizi hayranlarının aşklarını umutla bekledikleri Defne ile Ömer’i ayırdılar… Askerde operasyonda yaralanan ve hafızasını kaybeden Ömer, ailesinin yanına döndü ama kimseyi tanımıyor.

Defne’yi bile hatırlamayan Ömer’in bu hali de dizinin hayranlarını bir hayli kederlendirdi. “Olan yine Defne’ye oldu, çok üzüldüm” diye yorum bırakan Benim Adım Melek takipçileri, senaristlerden bu konuyu fazla uzatmamalarını ve Ömer’in yeniden her şeyi hatırlayıp, Defne ile aşklarına devam etmelerini istiyor.

Gaziantep’te çekimleri yapılan dizideki bu büyük keder bir de oyuncuların yüksek performansları ile sunulunca, her hafta gözyaşı döken izleyiciler, karakterlerin yaşadıkları duyguları da kendi içlerinde yaşıyor..

Defne’nin büyük bir umutla geldiği evde Ömer ile karşılaşması ve büyük aşkının onu tanımaması yürekleri fazlasıyla yaktı. İşte Defne’nin heyecan ve sevinçle karşıladığı Ömer’in ona anlamsız şekilde bakması izleyicileri adeta kahretti. O sahneleri videoda bulabilirsiniz.