Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmed Bir Cihan Fatihi, ekranı fethetmeye geliyor! Bizanslıları kimlerin oynayacağı belli oldu!

Mehmed Bir Cihan Fatihi, ekranı fethetmeye geliyor! Bizanslıları kimlerin oynayacağı belli oldu!

tarafından zk zk

Sultan Mehmed Han’ın en büyük hayali; Konstantiniyye!

Kanal D’nin yapımını O3 medya, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği 2018’in en iddialı projesi Mehmed Bir Cihan Fatihi, Salı akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Kenan İmirzalıoğlu’nun, Osmanlı tarihinin en önemli padişahlarından Fatih Sultan Mehmed’e hayat vereceği proje, hem hikayesi hem de muhteşem oyuncu kadrosu ile büyük merak uyandırdı.

Bizans İmparatorluğu.

Mehmed Bir Cihan Fatihi, ekranı fethetmeye geliyor! Bizanslıları kimlerin oynayacağı belli oldu! 11

Sultan Mehmed Han’ın en büyük hayali Konstantiniyye’nin hükümdarı, Bizans İmparatoru Konstantinos’a Ertan Saban hayat veriyor.

Mehmed Bir Cihan Fatihi, ekranı fethetmeye geliyor! Bizanslıları kimlerin oynayacağı belli oldu! 12

Bizans İmparatorluğu’nun en önemli isimlerden, İmparator Konstantinos’un kardeşi, Bizans ordularının komutanı Demetrios (Serdar Orçin) ağabeyine karşı içten içe hissettiği haset ile Bizans tahtına oturmaya çalışacak.

Mehmed Bir Cihan Fatihi, ekranı fethetmeye geliyor! Bizanslıları kimlerin oynayacağı belli oldu! 13

Demetrios’un çıktığı bu yolda en büyük destekçisi ise, Pontus Prensesi olarak geldiği Konstantinopolis’ de Bizans İmparatoriçesi olma hayalleri kuran sevgilisi Teodora (Toprak Sağlam) olacak.

Mehmed Bir Cihan Fatihi, ekranı fethetmeye geliyor! Bizanslıları kimlerin oynayacağı belli oldu! 14

Sultan Mehmed’i devirmeye çalışacak olan bir diğer isim ise Bizans donanma komutanı Notaras (Yavuz Sepetçi) olacak. Kimsesiz çocuklardan kurduğu, gizli bir suikastçı teşkilatı olan Notaras, siyasi emelleri uğruna kızı Eleni’yi dahi kullanmaya çekinmeyecek.

Mehmed Bir Cihan Fatihi, ekranı fethetmeye geliyor! Bizanslıları kimlerin oynayacağı belli oldu! 15

Notaras, Sultan Mehmed için keskin zekası ve güzelliği ile önemli bir savaşçı olan Evdokya’yı (Funda Eryiğit) görevlendirecek. Evdokya, Notaras’ın emri ile Sultan Mehmed’i öldürmeye çalışacak.

Mehmed Bir Cihan Fatihi, Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!