Ana sayfa Sosyal Medya Mehmet Ali Nuroğlu yeni sezonda yeni proje ile şaşırtacak!

Mehmet Ali Nuroğlu yeni sezonda yeni proje ile şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1979 yılında dünyaya gelen Mehmet Ali Nuroğlu, başarılı oyunculuk performansları ile geniş bir hayran kitlesine sahiptir. ODTÜ Felsefe Bölümünde üç yıl eğitim gördükten sonra Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne geçen oyuncu, kendisine yeni bir dünyanın kapılarını açtı.

Tiyatro oyunları ile başladığı oyunculuk sürecinde hem sinema hem de dizilerde rol alan Mehmet Ali Nuroğlu, ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülünü de kazanan isimler arasına katıldı. 2003 yılından itibaren dizilerde görmekte olduğumuz oyuncu, Çemberimde Gül Oya isimli yapımdaki Mehmet karakteri ile dikkat çekti.

2018 yılında izleyici ile buluşan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat karakterini canlandıran oyuncu, Türkiye’nin gündeminde uzun süre yer aldı. Kötü bir adam olan Vedat’ın kadına şiddet de dahil olmak üzere yaptığı bir çok kötülük ülkenin gündeminde uzun süre yer aldı.

Mehmet Ali Nuroğlu yeni sezonda yeni proje ile şaşırtacak! 7

Mehmet Ali Nuroğlu muhteşem oyunculuğunu yansıttığı bu dizinin ardından 2019 yılında Güvercin isimli dizide başrolde yer aldı…

Bir süredir dizi projelerinde yer almayan oyuncu kendisine yeni bir rota çizdi. Ankara’da tiyatro çalışmalarına devam eden Mehmet Ali Nuroğlu, arkadaşları Ezgi Coşkun ve Murat Ferhat ile birlikte Ajit Tiyatro’yu kurdu.

Ajit Tiyatro’nun ilk oyunu ise “Bu Gece Bir Cinayeti Örteceğiz” isimli proje oldu… Mehmet Ali Nuroğlu ile Ezgi Coşkun’un başrolünde yer aldığı oyun açılışını yaptı.

Oyunda güçlünün zayıfı ezdiği, suçlunun masumu çiğnediği bir dünyada, kayıp çocuklarını arayan bir ailenin hikayesini anlatıyor. Murat Ferhat’ın yazdığı oyunda sahnede Ezgi Coşkun ve Mehmet Ali Nuroğlu’na eşlik eden diğer isimler şöyle: Mahir Berkant Varol, Sertel Cem Çırdaklı, Bülent Bektaş, Deniz Yıldırım, Ayşe Çiğdem Atasoyu, İpek Sonsoy, Duygu Aslan, Demirel Işık.