Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de bir dizi daha final yaparak izleyicisine veda etti!

Star TV’de bir dizi daha final yaparak izleyicisine veda etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Büyük umutlarla başlayan Güvercin isimli dizi dün akşam yayınlanan 16. bölümü ile birlikte final yaparak ekrana veda etti. Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada’nın başrolünde yer aldığı dizede; Nursel Köse, Menderes Samancılar, Toprak Sağlam, Devrim Saltoğlu,Eslem Akar, Genco Özakgibi dikkat çeken isimler de vardı… Gaziantep’te çekilen dizinin ilk 13 bölümü birinci sezonda ekrana geldi.

Pandemi nedeniyle çekimlere ara verildikten sonra akıbeti belirsizleşen Güvercin dizisinin son 3 bölümünün yayınlanarak final yapacağı duyurulmuştu. Star TV’de Çarşamba akşamları Güvercin dizisi ekrana geldi ve 28 Ekim’deki 16. bölümüyle birlikte de final yapıldı.

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Vedat performansı ile müthiş bir çıkış yapan Mehmet Ali Nuroğlu’nun Güvercin dizisinde performansıyla öne çıktığı görüldü. Ancak dizi beklenen reytingleri elde edemediği için final kaçınılmaz olmuştu.

Star TV'de bir dizi daha final yaparak izleyicisine veda etti! 7

Star TV’nin birçok kanal dizilerini final bile yaptırmadan yayından kaldırırken, final için fırsat vermesi hem izleyicisine saygı hem de yapımı oluşturan tüm ekibe karşı bir vefa gösterisi olarak kayıtlara geçti…

Mehmet Ali Nuroğlu ile Almila Ada iyi bir dizi çifti oldular ve izleyiciler tarafından da çok beğenildiler…

Final bölümünde Ökkeş’in ölmesi izleyicilerin de yüreklerini kanattı. İşte finalden o anlar: