Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Ali Nuroğlu, iki yıl aradan sonra muhteşem bir diziyle geri dönüyor!

Mehmet Ali Nuroğlu, iki yıl aradan sonra muhteşem bir diziyle geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyoonGazetesi.com / Detay – 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mehmet Ali Nuroğlu, farklı projelerde çok başarılı performansları ile hatırlanıyor. 2003 yılında başladığı dizi yolculuğunda bugüne kadar çeşitli rollerde izlediğimiz oyuncu, özellikle de Çemberimde Gül Oya projesindeki Mehmet karakteri ile popüler olmuştu.

Kırık Kanatlar ve Ömre Bedel isimli dizilerin yanı sıra; Uçurum, Güzel Köylü ve Yüzyıllık Mühir isimli yapımlarda da yer alan Mehmet Ali Nuroğlu’nu unutulmaz hale getiren projesi ise Sen Anlat Karadeniz dizisi oldu.

Canlandırdığı Vedat karakteri ile ortalığı ateşe veren oyuncu, kadın hakları ve kadına şiddet noktasında büyük bir farkındalığın oluşmasına da katkıda bulundu. Vedat karakterinin psikopatlık derecesindeki işkenceleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin gündemine kadar geldi ve basında da çok konuşuldu.

Vedat karakteri ile unutulmaz dizi karakterleri arasına katılan Mehmet Ali Nuroğlu’nu hayranları en son 2020 yılında final yapan Güvercin dizisinde izlemişti.

Konya’da çekimleri tamamlanan TRT Dijital için büyük emekler verilerek hazırlanan Mevlana dizisinde ünlü oyuncu da yer aldı. Ancak Mehmet Ali Nuroğlu, bir süredir herhangi televizyon dizisini de kabul etmemesi ile dikkat çekiyor. Mevlana dizisinin ardından yine bir dijital dizi olarak öne çıkan Behzat Ç’den gelen teklifi kabul eden oyuncu, hayranlarını memnun etti.

Mehmet Ali Nuroğlu, iki yıl aradan sonra muhteşem bir diziyle geri dönüyor! 13

Behzat Ç’nin 8 bölümlük yeni sezonu için ekipte düşünülen isimlerden birisinin Mehmet Ali Nuroğlu olması da ne kadar güçlü bir kadronun kurulmakta olduğunu gösteriyor.

Erdal Beşikçioğlu’nun senaryoyu beğenmesi ve yeniden Behzat Ç olarak kamera karşısına geçmeyi kabul etmesi ile hızlanan dizinin çekimlerinin yakında başlaması bekleniyor.

Blu TV’de yayınlanacak olan yeni bölümlerin heyecanı sürerken ekibe katılanlar aasında Gökçe Eyüboğlu, Esra Ronabar ve Burak Dakak’ın da bulunması yine dikkatleri çekiyor .

Hem eski kadrodan isimlerin hem de yeni oyuncuların katılımı ile Behzat Ç’nin muhteşem bir geri dönüşe imza atması bekleniyor.