Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Aslantuğ ve Ayça Bingöl’ü buluşturan Kardeş Çocukları dizisinde kim kimdir?

Mehmet Aslantuğ ve Ayça Bingöl’ü buluşturan Kardeş Çocukları dizisinde kim kimdir?

tarafından ker_def

Kardeş Çocukları dizisi 27 Ocak Pazar akşamı izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak. Dizinin karakterlerine bir göz atalım…

KİM KİMDİR?

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez’in paylaştığı “Kardeş Çocukları” Pazar günü Star ekranlarından izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran (Ayça Bingöl) ve Umay (Nur Fettahoğlu). Ümran ve kızı
Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.

Senaryosunu Sırma Yanık’ın, yönetmenliğini Faruk Teber’in üstlendiği “Kardeş Çocukları” 27 Ocak Pazar, 20.00’de Star’da ekrana gelecek.

Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide kim kimdir?

YILDIRIM SANER- MEHMET ASLANTUĞ

Mehmet Aslantuğ ve Ayça Bingöl'ü buluşturan Kardeş Çocukları dizisinde kim kimdir? 11

Yıllar önce bir gençlik hatasıyla, eti tırnaktan ayırmış, kardeşi kardeşe düşman etmiş, Ümran’ın hatırasını kalbinde kapanmayan bir sızı olarak taşırken, arkasında bıraktığı enkazdan habersizdir. Yıllar sonra, düşman kız kardeşlerin hayatına yeniden girdiğinde, sadece aşk ve pişmanlıkla değil, kendisinden saklanan büyük sırla da sınanacaktır.

ÜMRAN ÇETİN- AYÇA BİNGÖL

Mehmet Aslantuğ ve Ayça Bingöl'ü buluşturan Kardeş Çocukları dizisinde kim kimdir? 12

Aile içi şiddetin her türlüsünü görmüş, kendini bütün kalbiyle kızına adamış güçlü bir annedir Ümran. Elini kolunu bağlayan sırrıyla, kızı uğruna evlenmek zorunda kaldığı Cemal’in akıl almaz zalimliği, Ümran’ın yolunu yıllardır düşman olduğu kız kardeşine ve acısını bir ömür bağrına bastığı, ölümsüz ihanete çıkarır.

UMAY KARAY- NUR FETTAHOĞLU

Mehmet Aslantuğ ve Ayça Bingöl'ü buluşturan Kardeş Çocukları dizisinde kim kimdir? 13

Kaderine çocuk yaşta meydan okumuş, doğduğu hayatı arkasına bakmadan terk edip, kendine bambaşka bir hayat kurmuştur. Güzellik ve cesaretten aldığı gücü, genç yaşta yaptığı ‘’başarılı’’ bir evlilikle taçlandırıp; kendini pırıltılı bir marka haline getirmişken, geçmişini yıllar sonra kanlı canlı karşısında bulmak Umay Karay için, marka değerinin düşmesinden başka bir şey değildir.

HAYAT ÇETİN- AFRA SARAÇOĞLU

Mehmet Aslantuğ ve Ayça Bingöl'ü buluşturan Kardeş Çocukları dizisinde kim kimdir? 14

Adı gibi hayat dolu bir genç kızken, babası tarafından kapatıldığı kömürlükte 1 yıl boyunca mahsur tutulur ve adını gazetelerin üçüncü sayfasına yazdırır. Kurtulup annesine kavuşma hayalleri kurarken, kendini İstanbul cemiyetinin
seçkin ismi Umay Karay’ın yeğeni olarak bulur. Teyzesinin pırıltılı dünyasında, gerçek ve yalanın birbirine karıştığı yepyeni bir hayata adım atar.

VOLKAN DEMİR- FURKAN ANDIÇ

Mehmet Aslantuğ ve Ayça Bingöl'ü buluşturan Kardeş Çocukları dizisinde kim kimdir? 15

Refik’in maddi manevi tüm desteğini arkasına alarak, hayatını hiç bitmeyen bir partide gibi yaşayan Volkan’ın renkli hayat tarzı; içinde sakladığı karanlıktan korkan küçük bir çocuğun yüzüne taktığı, şeytan tüyü maskesidir sadece. Hayal’in rüyalarını süsleyen Volkan’ın maskesini Hayat’ın aşkı düşürecektir.