Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Bozdağ en az Kuruluş Osman kadar büyük bir iş daha yaptı!

Mehmet Bozdağ en az Kuruluş Osman kadar büyük bir iş daha yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Diriliş Ertuğrul dizisinin yanı sıra, Kutül Amare ve sonrasında da Kuruluş Osman dizilerine imzasını atan Mehmet Bozdağ, ayrıca Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı isimli sinema filmi projesi ile de son dönemin en dikkat çeken yapımcısı konusunda.

Film 20 Aralık’ta vizyona girecek. Nasıl dönüşler olacağı merak ediliyor. Ancak Diriliş Ertuğrul ile başlayan ve Kuruluş Osman ile devam eden dizi fırtınası dinmeyecek.

Riva’da dünya standartlarında bir plato kuran Mehmet Bozdağ, 1000 kişinin çalıştığı plato için büyük emek ve bütçe ortaya koydu. Yapılan tüm bu çalışmalar sonucunda da Mehmet Bozdağ sadece ülkemize değil başka ülkelere de bu platoda dizi çekmek için kolları sıvadı.

Özbekistan televizyonunda yayınlanmak üzere Celaleddin Harezmşah’in hikayesini anlatacak bir proje anlaşması yapan Mehmet Bozdağ, attığı bu adım ile çok ses getirecek.

Mehmet Bozdağ en az Kuruluş Osman kadar büyük bir iş daha yaptı! 7

Dizi 13 bölüm olarak Özbekistan’da yayınlanacak. Rol alan isimler ise Türk oyuncular olacak. Yani dizi çekmekte Türkiye kadar yetkin olmayan birçok ülkede yayınlanacak dizilerin Türkiye’deki platolarda ve Türk oyuncularla yapılması büyük bir deneyim ve gelecek vizyonu.

Mehmet Bozdağ, çok önemli bir adım atıyor ve dizi sektörü için de yeni bir kapı açıyor.