Ana sayfa Güncel Haberler Furkan Andıç ara bozucu oldu! İki ünlü güzel fena kapıştı!

Furkan Andıç ara bozucu oldu! İki ünlü güzel fena kapıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılında yapılan güzellik yarışmasında tanışan ve iyi arkadaş olan Dilan Çiçek Deniz ve Aybüke Pusat, yıllar süren arkadaşlıklarında Furkan Andıç meselesi ile gerildi… Dilan Çiçek Deniz’in daha önce aşk yaşadığı Andıç ile Pusat’ın birlikte tatile gittiğinin ortaya çıkması aralarını açtı.

Posta gazetesinin haberine göre 9 ay önce Furkan Andıç’tan ayrılan Dilan Çiçek Deniz, Pusat ve Andıç hakkındaki sevgili iddialarını ciddiye almadı ama birlikte tatil yaptıklarını öğrenince işler değişti.

Dilan Çiçek Deniz, instagram hesabından Aybüke Pusat’ı takipten çıkararak tepkisini gösterdi. Pusat’ın da Çiçek’i takipten çıktı.Furkan Andıç ise iki arkadaşın arasını bozan kişi konumuna düştü.

Her Yerde Sen dizisinin başrol oyuncuları Furkan Andıç ve Aybüke Pusat arasında bir aşk var mı, henüz bu iddia noktasında…

Furkan Andıç ara bozucu oldu! İki ünlü güzel fena kapıştı! 7

Ancak Furkan Andıç’ın Pusat ile ilgili düşüncelerini youtube’da yayınlanan “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” programında şu sözlerle dile getirdi:

“Çok tatlı birisi. Çok uyumlu çalıştık.Biliyorsunuz süreç zor geçiyor.Zamanımız olmadığı için oyuncuyu hırpalama durumu var. Ama onunla çok iyi idare ettik. Kimi zaman ben düştüm, o beni kaldırdı. Kimi zaman o düştü, ben kaldırdım. Böyle tatlı bir ilişkimiz var.”